CS:GO Hile yazılımını kullanmamanız için nedenler

Avcikatil

Decapat
Öncelikle utanç verici bir paylaşım yapmaktan bilgilendirme gereği duydum. Daha önceden VAC konularını arastırırken hile sözü gecti bu platform altında. Arastırma yaptım kendimce. Valve VAC sisteminde yenilikler olarak yapay zeka getirdi. VAC anticheating güçlü yazılım desteğinde yenilikte var. Şimdiki zamanda VAC yiyince botlarla bile oynayamıyorsun. Önceden oynanabiliyordu. Bu hile yazılım satan şirketler, yazılımcılar hileyi satarken diyorlar ki yok efendim null-baSSE koruma özelliği ile %0 VAC, %0 owerwatch hesap garantisi. İyi güzel pazarlama mantığı olarak malum çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz. Espirisi bir kenara, uzattım maruz görün özür diliyorum. Alıyorlar bizim insanımız kullanmak için Windows güvenlik duvarını kapatın diyor. Gercek zaman korumasını, yok sunu yapın, bunu yapın tamam iyi güzel her sey. Acıyorlar oynuyorlar falan o hile yazılımını kullansan da kullanmasan da Bitcoin virüsü bilgisayarına kendi tertemiz sistemine ellerinle ötenazi yapmış oluyorsun. FPS düşmesi, yok sunlar bunlar falan işte bu virüs yüzünden ve de yeni hesap açsan da VAC yemeye davet çıkarıyorsun. Sonra bu yazılımcılar bilgisayarınız üzerinden internetinizden etherum Bitcoin yapıyorlar. Performans düşüyor, elektrik faturanız bile bilgisayarınız açık olduğunda yüksek gelirse sasırmayın derim. Ben yazılım uzmanı ya da bilgisayar mühendisi değilim. Uzak duralım lütfen.

Dosya Ekleri

• kanıt.jpg
    kanıt.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 248
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı