CS:GO hilesiz mm oynamak istemek

Ulusalcı

Hectopat
Merhaba arkadaşlar CS:GO'daki hile sorununu çoğunuz biliyorsunuz her 10 maçın 4'ünde kesin hile geliyor ve hile olduklarına eminim. Yani aim bot açıyorlar direkt. Bu durumdan kurtulmak için güven faktörümü yükselttim, hesabımı seçkin yaptım, Master Guardian rütbesine kadar çıktım. Ama daha üst ranklara çıkamıyorum. Bu durumlar yüzünden acaba benim bilmediğim bir şey var mı bu hilelerden kurtulmak için? Daha ne yapabilirim? Lütfen FACEIT oyna demeyin. Mm rankımı yükseltmek istiyorum çünkü. (dust 2 gibi hilelerin çok olduğu mapler yerine Inferno cache gibi maplerde oynuyorum ona rağmen durum bu şekilde)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek alternatifi önermeyin diyorsunuz, CS:GO da hile her zaman olacak bundan kaçma şansınız yok nasıl siz değerleri yükseltebiliyorsanız onlar da yükseltebiliyor.

Ben Faceit oynuyorum 9 levele kadar çıktım ve 3 yıl içinde 2 kez hileye denk geldim.

Merhaba arkadaşlar CS:GO'daki hile sorununu çoğunuz biliyorsunuz her 10 maçın 4'ünde kesin hile geliyor ve hile olduklarına eminim. Yani aim bot açıyorlar direkt. Bu durumdan kurtulmak için güven faktörümü yükselttim, hesabımı seçkin yaptım, Master Guardian rütbesine kadar çıktım. Ama daha üst ranklara çıkamıyorum. Bu durumlar yüzünden acaba benim bilmediğim bir şey var mı bu hilelerden kurtulmak için? Daha ne yapabilirim? Lütfen FACEIT oyna demeyin. Mm rankımı yükseltmek istiyorum çünkü. (dust 2 gibi hilelerin çok olduğu mapler yerine Inferno cache gibi maplerde oynuyorum ona rağmen durum bu şekilde)

Oyunda en son 100 elden fazla maç atmışımdır sadece rekabetçi yoldaşı saymaz isem. 3 veya 4 kere hile geldi. Güven faktörünüz düşündüğünüz kadar yüksek olmayabilir.

Öncelikle 5/5 Prime takım girin, saatiniz ne kadar fazlaysa o kadar iyi. Arkadaşlarınızdan size övgü atmasını isteyin ve madalyanız varsa, güven faktörünüde elinizden geldiğince yükseltin, hile gelme olasılığı çok ciddi şekilde düşüyor bende hiç hile gelmiyor.

Ben şunu söyleyeyim mm bırak çünkü oynanılmaz bir hal aldı mm. Ben FACEIT geçtim emin ol çok memnun kalırsın, orada skine vereceğin paraya bir ay pre FACEIT al mükemmel olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı