CS:GO hileyi banlatmak

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar VAC koruması olan bir topluluk sunucusunda oynuyordum rus bir hileci görüp videoya aldım. Bunu nasıl banlatabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar VAC koruması olan bir topluluk sunucusunda oynuyordum rus bir hileci görüp videoya aldım. Bunu nasıl banlatabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek yapabileceğimiz şey rapor etmek.

Komik bir şey göremiyorum belki steam hesabını incelemeleri için raporlayabilirdiniz.
Zaten komik olan şey görülmüyor. Arkadaş Valve'nin bu adamı banlayıp banlamayacağı konusunda umarsız olduğu için gülmüş sanırım ki eğer öyle ise haklı da :) Şahsen Valve'nin rapor sisteminin artık tam verimli çalıştığını düşünmüyorum maalesef 😒

Idle serverında kill kasmak için hile kullanıyor adam, yani normal bir durum, oradakilerde saat kasmak için KD puanlarını tehlikeye atan arkadaşlar, rapor edinde Overwatch'a falan düşmesini beklemeyin. Ban yemez yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı