CS:GO i5-8600K 4.1 GHz vs 5.1 GHz

CS:GO çok büyük sistem özellikleri gerektiren bir oyun değil. i5 8600K gibi bir işlemci yayın yapılmadığı sürece overclock yapılmaması gereken bir işlemci. Aradaki fark size birşey kazandırmayacaktır.
@Handsome Reis Profil fotoğrafına hayran kaldım :D.

Hocam merhaba. Stock ve OC diye ayrım yapmış fakat benim 8600K aldığım gibi taktım hiç OC yapmadım görev yöneticisinde temel hız 3,60 GHz olarak karşıma çıkıyor? Bu arkadaş OC ile mi 4.1 GHz yapmış anlayamadım

Hocam merhaba. Stock ve OC diye ayrım yapmış fakat benim 8600K aldığım gibi taktım hiç OC yapmadım görev yöneticisinde temel hız 3,60 GHz olarak karşıma çıkıyor? Bu arkadaş OC ile mi 4.1 GHz yapmış anlayamadım
Turbo boost ile kendi 4.3 GHz'e kadar çıkabiliyor. Yani 4.1 için O.C yapmaya gerek yok.

400 500 600 gibi fps değerleri cidden gereksiz. Fakat şu mantık nedense çoğu kişide var “ monitör 60 hz ise oyun 200 fps alsada görüntüde fark olmaz “ bu yanlış bir yaklaşımdır. Cs Go oynandığı sırada 60 hz bir monitör ile 60 fps sabitlendiğinde alınan akış ile fps sınırı olmadığı andaki akış kesinlikle aynı değildir. Fakat bu demek değildir ki 600 700 fps çok daha iyidir diye. Şahsi görüşüm 300 fps sonradı lüzümsüz şekilde bileşenleri yormaktan başka birşey değil. Oyun zaten max fps 300 olarak geliyor adamlar bunu 300 yaptısa bir bildiği var ki 300 yapmış yoksa fps_max 0 olurdu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı