CS:GO İçin 144 Hz Monitör Önerisi

tmega

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, öncelikle profesyonel olarak CS:GO oynuyorum bu zamana kadar 60 Hz ile geldim ancak gerçekten lazım olmaya başladı. Aslında monitör önerisi değil de şu an aklımda ASUS VG248QE ve BENQ XL2411 var. Bu ikisinden hangisini almamı önerirsiniz size onu danışmak istiyorum. Ekran kartım GTX 960. Birkaç sorum daha olacak CS:GO'da FPS 144'ün altına düşerse kasma yaşar mıyım ve atıyorum GTA 5 gibi oyunlarda 70-80 FPS alıyorum 144'ün altında olduğu için ondada kasma yaşar mıyım? Bu soruların cevabını merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

CS:GO'da FPS 144'ün altına düşerse kasma yapmaz. Ama 50'den aşağıya düşmesin.

Yok yok kesinlikle 50 altına düşmüyor hatta 100 altına düşmüyor ama 144 altına arada düşüyor onun için sormak istedim. Merak ettiğim atıyorum gta 5 falan oynarken 70-80 fps alıyorum o zaman nasıl olacak? Kasma olur mu o şekilde yoksa nasıl olur?

İki monitörü de önermiyorum. Bu ürünü inceleyebilirsin.
G-Sync desteği olmayan monitörlerde 144 FPS altı kasma yapabilir. Bunun için Nvidia'nın Fast Sync desteği var diye biliyorum. CS:GO'da sorun yaşayacağını da düşünmüyorum.

Hocam bunuda bi kaç yerde gördüm ancak nedense hiç ısınamadım tasarımınıda beğenmedim fazla :D

Eğer Cs:Go oynayacaksan %100 BenQ öneririm.Tüm profesyonel oyuncular BenQ kullanır.

Eğer Cs:Go oynayacaksan %100 BenQ öneririm.Tüm profesyonel oyuncular BenQ kullanır.

AOC gibi bir marka öneririm. Yukarda bir arkadaş atmış, çok uygun bir monitördür, Asus da tercihen olabilir ama BenQ'dan uzak durun.

Maksimum bütçeni belirtir misin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı