CS:GO için 150 TL 7.1 kulaklık önerisi

Sizin kullandıklarınız veya fiyatları uçuk olan kulaklıklar titanium'dan mı yapılma ? :D Biraz mantıklı konuşun adamın bütçesi belli ki tabiki 300-400 tl lik kulaklıklar gxt 340 dan daha iyi. Plastik kalitesi kötü evet ama sesi, ses kalitesi 300-400 tl lik kulaklık ayarında @Silinen üye bende boş boş konuşmalardan sıkıldım hyperx cloud 2, razer kraken chroma 7.1 V1, logitech g35 gibi fiyatı yüksek kaliteli kulaklıkları da kullandım emin ol. Ses kalitesi tekrar söylüyorum plastik kalitesi veya dışındaki sağlamlıktan bahsetmiyorum ses kalitesi olarak üf be inanılmaz fark var diyecek kadar yok. Her iki seviyede kulaklıkları deneyimleyerek söylüyorum bunları.

Bir kulaklık sadece ses değildir. Malzeme kalitesi, ergonomisi, mikrofonu, ses kalitesi gibi unsurlar vardır. Söylediğiniz model çok rahatsız bir model. Kulak yastıkları sert plastikten. 30 dakika sonra ağrıtan kulaklığın sesi iyi olsa ne olur.

@Barış Tolon Herkesin bütçesi bir olmuyor bu yüzden üreticiler ucuz kulaklıklar üretiyorlar bahsi geçen kulaklık ucuz ama kaliteli olandan malzeme kalitesinden çalıp sesine vermişler ki bence mantıklı eğer bu kulaklığın her yeri kusursuz olsa diğer pahalı kulaklıklar niye satılsın değil mi ? Kulak padleri yumuşak deri bu arada ilk başlarda rahatsız ediyor sonra kulağınızın ve kafanızın şeklini aldıktan sonra rahat oluyor 3-4 saat aralıksız oyun oynamalarımda hiç ağrı veya rahatsızlık duymuyorum. Mikrofonu mükemmel değil ama online oyunlar için yeterli sesiniz gayet net bir şekilde karşıya gidiyor.

Neyin tartışmasını yapıyoruz burada? Kaliteli bir model sadece ses ile ölçülmez. Bu fiyata da kaliteli 7.1 kulaklık bulunmaz. Ancak indirim olursa olur. Hala sırf sizde var diye ve memnunsunuz diye saçma bir şekilde ona toz kondurmamaya devam edin. İyi sosyaller.

Corsair Raptor HS30 - Kusursuz bir kulaklık. Mikrofon ses kalitesi çok iyi. Ayrıca CS:GO için de ideal olduğunu söyleyebilirim. Pahalı kulaklıklara göre çok iyi ses kasılıyor. En ufak tıkırtıyı bile duyabiliyorsunuz. Uzun saatler oyun oynadığınız zaman bile kulağınız da en ufak bir ağrı bile hissetmiyorsunuz. Son olarak kulağı terletmiyor.

@Barış Tolon Bende seni anlamış değilim adamın bütçesi belli ona göre kulaklık öneriyorum ve uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum bir kulaklık adama 800 tl lik kulaklık mı önereyim niye bu kadar darlandın anlamadım iyi sosyaller.

@Barış Tolon Bende seni anlamış değilim adamın bütçesi belli ona göre kulaklık öneriyorum ve uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum bir kulaklık adama 800 tl lik kulaklık mı önereyim niye bu kadar darlandın anlamadım iyi sosyaller.

Dediğin gibi ses kalitesi iyi olabilir ama iyi bir kulaklık için malzeme kalitesi iyi olması lazım. (Uzun vadede kullanmak için) En ufak bir düşme veya başka bir şey olsa 150 TL çöp olur. Biz de arkadaşa ses olsun kalite olsun normal bir giriş seviyesi kulaklıklar önermeye çalışıyoruz. Corsair Raptor HS30 öneririm malzeme kalitesi olsun ses kalitesi olsun ödün vermeyen bir ürün tavsiye ederim.

Dediğin gibi ses kalitesi iyi olabilir ama iyi bir kulaklık için malzeme kalitesi iyi olması lazım. (Uzun vadede kullanmak için) En ufak bir düşme veya başka bir şey olsa 150 TL çöp olur. Biz de arkadaşa ses olsun kalite olsun normal bir giriş seviyesi kulaklıklar önermeye çalışıyoruz. Corsair Raptor HS30 öneririm malzeme kalitesi olsun ses kalitesi olsun ödün vermeyen bir ürün tavsiye ederim.
Böyle bir bakış açısı doğru bir bakış açısı diğer arkadaşın düşmanı gibi Trust'ı eleştirmesine anlam veremedim, daha önce kullandığını sanmıyorum. Sponsorum falanda değil ki öveyim :D Ben sadece fiyat/performans ürünü olduğunu ve kulaklığa çok para vermeyim ama işimi görsün diyenlere ilaç olduğunu belirttim ki ilk mesajımda olduğu gibi bütçesini biraz arttırırsa Bloody G501 modelini tercih edebileceğini belirttim kalite, konfor ve ses olarak gayet güzel olduğunu test ettiğim için rahat rahat söyleyebilirim.

Hala bilmeden konuşuyorsunuz. Benim ne düşmanlığım olacak Trust'a. Kaliteli, adam akıllı ürün yapsınlar, onu önerelim, övelim. Kim ne yaparsa ona göre konuşurum. Benimde kimseyle bir sponsorluğum yok. Niye olsun ki? Adamın bütçesi belli deyip, kaliteli bir model önermektense kalitesiz bir model öneriyorsun. Esas sıkıntı orada. Kimse de sana 800 TL kulaklık öner demedi. Keza yukarıda arkadaşa doğru bir bakış açısı demişsin. Ben ilk mesajımdan beri bunu söylüyorum. Bence senin bana karşı bir problemin var. İlk mesajımdan beri doğru bulduğun şeyi söyledim çünkü. Daha önce de kullandım Trust markalı ürünler. Kaliteli ürün kullandığınız zaman, onların ne kadar kalitesiz olduğunu anlarsınız. Demişsiniz gene "Fiyat/Performans, ilaç gibi gelir, bütçesini arttırırsa kaliteli, konforlu ve sesi iyi G501 öneririm" Yani yok artık gerçekten! G501 ile GXT 340 arasında ne fark var da "kaliteli, konforlu ve sesi daha iyi diyebiliyorsun? Gene her yeri kalitesiz plastik ile dolu, sert deri kulak yastıkları bulunuyor. Gelip gene aynı şeyi yapıyorsunuz. Bence siz kalite ne demek onun anlamını da bilmiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı