CS:GO İçin 50TL Ekran Kartı

Tech. V

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben CS:GO için ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. İşlemciyi buldum fakat ekran kartı bulamadım. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Gelelim konuya, konu başlığında da gördüğünüz gibi 40-50 yani 40 veya 50 TL'lik bir ekran kartı lazım. Ürün 2.el olacak, zaten bu fiyatlarda sadece 2.el vardır. İşlemci;"Core 2 Duo Processor E7400 2.8/3/1066 Soket 775 İşlemci". 20TL bir fiyatı var.
Anakartım:

PSU: Güç kaynağının üzerinde yazan, REGULAR 230W-PEAK 280W. Sanırım gerekli bilgileri verdim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO`da iş grafik olmayınca pek sorun olmuyor :) . 1024x768 de 80 fps civarında olmasına rağmen bir süre 800x600 oynadım. Daha rahat mouse döndürlebiliyor 800x600`de. Tabiki şahsi görüşüm. :)

Şimdilik ucuz bir şey almak istiyorum benim sistem eski, sonradan parça toplayacağım zaten.

Bu var:Asus Amd Radeon HD5450 Ekran Kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 419144178 fakat 2. el olduğu için ne kadar güvenilir bilemem. Düşük ayarlarda dust 2 haritasında 800x600 çözünürlükte 80-100 FPS verebiliyor.

Bak bu olabilir. Ben bunu bir inceleyeyim :).

Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben CS:GO için ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. İşlemciyi buldum fakat ekran kartı bulamadım. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Gelelim konuya, konu başlığında da gördüğünüz gibi 40-50 yani 40 veya 50 TL'lik bir ekran kartı lazım. Ürün 2.el olacak, zaten bu fiyatlarda sadece 2.el vardır. İşlemci;"Core 2 Duo Processor E7400 2.8/3/1066 Soket 775 İşlemci". 20TL bir fiyatı var.
Anakartım:

PSU: Güç kaynağının üzerinde yazan, REGULAR 230W-PEAK 280W. Sanırım gerekli bilgileri verdim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

CS:GO için ekran kartı değil işlemci önemli. Yani ekran kartı işlemci kadar etkili değil. Bende Athlon 5000 + R7 240 var. R7 testlerde sürekli 100 fps verirken bende 60'ı geçmiyor.

CS:GO için ekran kartı değil işlemci önemli. Yani ekran kartı işlemci kadar etkili değil. Bende Athlon 5000 + R7 240 var. R7 testlerde sürekli 100 fps verirken bende 60'ı geçmiyor.

Evet R7 240 kuzenimde de var ama işlemcisi eski olduğu için biraz düşük fps alıyor.

İşlemci belirli bir seviye üstü olduktan sonra önemli olmuyor. Ekran kartıda işlemci kadar önemli. Önerim 100 TL var ise toplamda 50 işlemci 50 ekran kartı olarak ayırmanızdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı