CS:GO İçin 50TL Ekran Kartı

Anakart değiştirmeniz gerekebilir eski nesli pek iyi bilmiyorum. Eğer Core2Quad serisi daha iyi ise alabilirsiniz.

Zaten sonradan bilgisayarı komple değiştireceğim. Şuanlık sadece bana ekran kartı ve işlemci lazım. CS:GO açsın düşük ayarlarda oynatsın yeter :).

Başka ekran kartı önerisi olan var mı?

++++++++

up ++++++++
 
Tavsiyem paranızı biriktirmenizdir. Yine de siz bilirsiniz. Eğer yakın zaman içinde alıcaksanız, paranızı kenara koyarsanız herhangi bir parçayı daha iyi seçim yapmanıza yardımcı olabilir. CS:GO alternatif olarak ve fiziklerini daha çok sevdiğim CS:Source`yi öneririm tabi burada ki konu farklı ama CS:GO için zor gözüküyor. Yinede bulabilirseniz GT9800 idare edecektir ama dediğim gibi, yeni alıcak iseniz dediğim gibi 300 tl ye GT1030 ekran kartı aşırı iyi bir fiyatı var(benim görüşüm).
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı