CS:GO için gamepad alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

495256

Hectopat
Merhaba, direkt konuya gireyim son zamanlarda CS:GO oynamaya başladım ve neredeyse PC başında yıllarca zaman geçirmeme rağmen FPS oyunlarında berbatım çünkü ilk PC'ye sahip olduktan beri yani 2012 yılından beri arcade, simülasyon karışık yarış oyunları oynadım ve daha 2 ay önce ilk defa CS:GO'ya başladım ve berbatım asla alışamam hiç rahat değilim.

Evet az önce de dediğim gibi PC platformunda FPS veya fare ile oynanan oyunlara hiç ama hiç alışık değilim. Fakat mobil FPS oyunlarını 6-7 yıldır oynuyorum oynadığım oyunlarda jiroskop olduğu için ve 4 parmak oynadığım için o şekilde alıştım hatta birçoğunuz dalga geçebilir lakin PUBG Mobile de S17 eşli birinci şahıs orta doğu sıralamasında 1. bile olmuşluğum var. (sezonu 27. sırada bitirdim hepiniz güleceksiniz lakin gerçekten sıralamaya girmek hiç ama hiç kolay değil)

Yani anlayacağınız üzere gamepad ve jiroskop ile iyi şekilde oynayabilirim gibi CS:GO için uygun olan jiroskop desteği ve PC'ye uyumlu mümkünse 500-700TL arası gamepad var mıdır?

Neden bu kadar uzattım derseniz çünkü birileri çıkıp gamepade alışmakda zor jiroskoba alışmakda zor diyeceği için alışık olduğumu anlatmak için yazdım.

Herkese teşekkürler.

Her ne kadar oyun kolu ile oynamaya alışık olduğunuzu yazsanız da CS:GO gibi hızlı akışlı bir oyun için klavye ve fare ile oynamaya alışmanız daha iyi olur, çok alt seviyelerde takılırsınız öbür türlü.

Her ne kadar oyun kolu ile oynamaya alışık olduğunuzu yazsanız da CS:GO gibi hızlı akışlı bir oyun için klavye ve fare ile oynamaya alışmanız daha iyi olur, çok alt seviyelerde takılırsınız öbür türlü.

Jiroskop bana fareden daha hızlı geliyor yüksek hassasiyette oynuyorum şu düğmelerle döndürmem karakteri.

Hocam CS:GO gamepad ile oynanabilecek son oyun. Klavye ve fareye alışmaya çalışın.

Sırf jiroskop olduğundan dolayı denemek istiyorum arkamı dönemiyorum bile bu halde dönsem bile aim tutturamıyorum :(

Çok zor, mouse ile oynamayı bir düşünün derim.

PS5 de birkaç tane oyun oynamıştım isimlerini bilmiyorum lakin acayip iyiydi. Mesela nasıl diyeyim yıllarca jiroskopa alıştım yani fareyi nasıl kullanacağımı adamakıllı bilemiyorum alışık değilim.

Hocam ciddi anlamda nova gibi bir rankta veya altında kalırsınız, üstünü görmeniz imkansız gibi bir şey olur kolla oynayarak. Zaten keyifte almazsınız kazanma ve rank hedefiniz olmadıktan sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı