CS:GO İçin Gaming Kulaklık

Arkadaşlar bir konum daha vardı şimdi yeni bir konu daha açıyorum. Bu kulaklıklar sayesinde kafayı yemiş olabilirim. CS:GO için kulaklık arayışındayım ve bulduğum bir sürü kulaklık var. Bloody G501 7.1, Asus CERBERUS, DR'de indirime girmiş SteelSeries Siberia V3 ve son olarak Siberia V2 aklımdakı kulaklıklar. Bloody G501 ben 7.1'im beni al diyor. Öbür taraftan ASUS 60mm sürücülerim var diyor. Steelseries de ben daha iyi markayım beni al diyor. Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım ? aklımda deli sorular.

Bir sürü kulaklık daha var : Thermaltake Shock, Thermaltake CRONOS, Plantronics GameCom 388, HyperX Cloud Core falan filan. Bu kadar çok kulaklık arasından hangisini seçeceğim :(

Son düzenleme:
Turnuvalarda, yayıncılarda, profesyonel olan olmayan oyuncularda Siberia v2 Frost Blue çok yaygın kullanılıyor. Son zamanlarda HyperX Cloud II kullananların sayısıda az değil. Siberia v3 çıktığında, Siberia v2 kadar ses getiremedi. TT ve Asus zaten bu konuya biraz uzak firmalar fakat Asusun ürünlerinde fiyat/kalite doğru orantılı. Bu yüzden bütçeni fazla zorluyamıyıcaksan Asus'u da elemelisin.

Siberia v2 7.1 Ses kartlı olan kulaklıklar ve HyperX Cloud arasında seçim yapmalısın bence :)

Bütçem 250 tl. Ne yazık ki bütçem 7.1 siberia v2'ye yetmiyor. HyperX Cloud II'de aşıyor. Gameekstra'da Razer Kraken USB 246 tl fakat kullananlar rahat olmadığını söylüyor. Ses kartım 7.1 desteklediği için aklımda Bloody G501, Corsair raptor hs40, Plantronics 788, Ozone Rage 7hx gibi kulaklıklar almak istiyorum. Fakat Siberia V2'de çok önerildiği için kararsız kalıyorum.

Son düzenleme:
Plantronics 788 almayın. Çok düşündüm ben de almayı harika bir ses kalitesi varmış ama çok dayanıksızmış. Kırılma noktası var herkes aynı noktadan şikayetçi. Bir sürü fotoğraf koymuşlar aynı yerinden kırıldığına dair. Ben Asus Cerberus kullanıyorum gayet yeterli geliyor. 7.1 desteği yok ama biliyorsunuzdur. D&R'da indirimde demişsiniz ancak vatanda daha ucuz. Ben 175 TL'ye almıştım. Şu anda 200 TL olmuş. D&R'da 250 TL.

Plantronics 788 almayın. Çok düşündüm ben de almayı harika bir ses kalitesi varmış ama çok dayanıksızmış. Kırılma noktası var herkes aynı noktadan şikayetçi. Bir sürü fotoğraf koymuşlar aynı yerinden kırıldığına dair. Ben Asus Cerberus kullanıyorum gayet yeterli geliyor. 7.1 desteği yok ama biliyorsunuzdur. D&R'da indirimde demişsiniz ancak vatanda daha ucuz. Ben 175 TL'ye almıştım. Şu anda 200 TL olmuş. D&R'da 250 TL.
DR'de Asus Cerberus'dan bahsetmiyordum Siberia v3 250TL'ye düşmüş diyordum her neyse. O zaman Plantronics'i eliyorum. Benim kulaklık almaktaki amacım oyunda adamların çıkarttığı sesi rahat bir şekilde duyup ne yaptığını anlamak, nereden geldiğini anlamak. Ayrıca kulaklığı taktığımda dış dünya ile bağlantım kesilsin gibi istiyorum ve konforda çok önemli. Bilgisayar başında 8-9 saat durduğum oluyor ve çöp kulaklıklar yüzünden kulağım ağrıyor. Ses kartımın da 7.1 desteklediğini öğrenince 7.1 kulaklıklara daha sıcak bakmaya başladım.

Keşke yurt dışından alabilme gibi imkanım olsa fakat yok. Corsair Raptor HS40 hakkında pek bilgi bulamadım. Gameekstra'da stoklarda kalmamış ve başka yerde de bulunmuyor. Bulabilirsem Raptor HS40 almayı düşünüyorum şuan. Eğer bulamazsam Bloody G501, Ozone Rage 7hx ya da Siberia V2 almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyi kulaklık bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı