CS:GO mouse tavsiyesi

Bende de Kinzu v2 var. Yeni sistemime anakart alinca hediye geldi :)

Mause rahat, daha once G300 kullanmistim. G300 biraz topak, ama Kinzu daha uzun. G502'de oyle duruyor. Ayri olarak daha yumusak hatlar istersen G402'de iyi duruyor.

Logitech G402 kullanıyorum CS GO oyuncusuyum. Ben 140 Tlye almıştım. Şuan biraz uçuk sanırım. Tavsiyem G402 veya Rivaldır. Kendi fikrim Razere o kadar para vermeye gerek yok.

CsGO oyuncusu olarak bir çok mouse kullandım. Şuan da Logitech G402 ile devam ediyorum ve çok memnunum.Bunun dışında öneri istersen de Steelseries Rival öneririm.

Razer Deathadder 2013 kullanıyorum.Şiddetle tavsiye ederim ele tam oturuyor.(G300s/Kunzi v2 mouselar cok küçük fps oyunları için degil)

Öncelikle herkese yorumları için teşekkür ederim. Şuan kullandığım mouse bu arkadaşlar, sade oluşu, herhangi bir ekstra tuşu olmaması ve şekli itibari ile elime tam oturuyor. Mouse tutuş şeklim ise bu linkten bakabilir siniz. Araştırmalarım sonucu en uygun bunu bulabildim ama fiyatı çok uçuk. Şekli olsun, sadeliği olsun a4 tech mouse çok benzediği için düşünüyorum, ama önerebileceğiniz bu özellikler altında başka mouse var mı?

Elinizin Kinzu v2 ve G300s'e göre büyük olması onlara fps mouse değil demenizi gerektirmez. Sayısız profesyonel CS:GO oyuncusu Kinzu v2 kullanıyor. Bunların en iyi örneği CS:GO profesyonel takımı olan NIP oyuncusu f0rest. Bende yaklaşık 6 yıllık fps oyuncusuyum ve Kinzu v2'den başka mouse kullanmadım.

Herhangi bir mouseye fps türü ya da başka bir şey demedim, sadece elime uygun olacak mouseyi aradığım için özelliklerimi dile getirdim. Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı