CS:GO IEM Rio 2022 Major güncellemesi ve Pick-Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
İstanbul
9 gün sonra başlayacak olan Majör için güncelleme geldi. Majör bileti beklediğimden biraz daha uygun bir fiyatta şu an. Fakat daha farklı tasarıma sahip bir jeton beklerdim açıkçası.
Sitcker tasarımlarını da rezalet bulduğumu söyleyebilirim.

1666396852935.png

Bu konu altında aynı zamanda Major boyunca Pick-Em'leri paylaşabiliriz. Kafamda şu anlık Challengers Stage için 3-0'ı yine riske atmadan şöyle bir seçim var.
Bu aşamada alt tarafa GamerLegion yerine MOUZ'da koyulabilir fakat RMR'da GamerLegion'ın oyununu çok beğendim ve Legends Stage görebileceklerini düşünüyorum. Daha seçimlerin kilitlenmesine 9 gün olduğu için bir kaç değişiklik yapabilirim.

1666397104432.png

@Hidro Dinamik @Yszuf @bados123

Son düzenleme:
3-0 OS yerine C9 veya Vitality tercih ederdim.
Önceki iki konuda da söyledim zamanında, bu tarz takımları 3-0'a koymak risk. C9 koyarsın 3-0 maçında karşı karşıya gelirler Vitality yener seçimin boşa gider, veya tam tersi olur. İkisini de alta koymak en mantıklısı olur.

Fnatic veya BNE yerine MOUZ ya da Outsiders'ı aşağı alabilirim ama bilmiyorum biraz daha bakınacağım.

Çıkartmaların rezalet olması iyi oldu. 😅 Geçen Major'dan baya bi' kapsül yatırımı yapmıştım ancak değerlenmemişti, artık değerlenir sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı