CS:GO IEM Rio 2022 Major güncellemesi ve Pick-Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu örnekten gördüğüm kadarıyla birçok kişi bu işi bilmiyor. Seçim yapılırken öncelikle garanti denilecek ağır top takımlar "tur atlayacak son 7 takım" kategorisinde alınır. Daha sonra kalan takımlar arasında en güçsüzü "bir maç kazanamadan elenecek takım" kategorisinde seçilir, en son olarak da sürpriz yapacağına inandığınız ancak "tur atlayacak son 7 takım" kategorisinde seçmediğiniz bir takım "namağlup tur atlayacak takım" kategorisinde yazılır yazılır.

Yıllardır bu işi yaparım bayağı da kar etmiş biri olarak bu iş böyle yapılıyor. Herkese iyi şanslar.

Bu örnekten gördüğüm kadarıyla birçok kişi bu işi bilmiyor. Seçim yapılırken öncelikle garanti denilecek ağır top takımlar "tur atlayacak son 7 takım" kategorisinde alınır. Daha sonra kalan takımlar arasında en güçsüzü "bir maç kazanamadan elenecek takım" kategorisinde seçilir, en son olarak da sürpriz yapacağına inandığınız ancak "tur atlayacak son 7 takım" kategorisinde seçmediğiniz bir takım yazılır.

Yıllardır bu işi yaparım bayağı da kar etmiş biri olarak bu iş böyle yapılıyor. Herkese iyi şanslar.
Zevkine yapıyorum ben bu pickemleri kar etmeyle ne alakası var? Aşağıdaki takımların hepsi de potansiyelli takımlar zaten.

Zevkine yapıyorum ben bu pickemleri kar etmeyle ne alakası var? Aşağıdaki takımların hepsi de potansiyelli takımlar zaten.

Senin özelinde topluluğa bilgi vermek istedim. Üstüne alınma :).

Senin özelinde topluluğa bilgi vermek istedim. Üstüne alınma :).
C9 Challenger aşamasında çok güzel bir oyun sergileyemediği için direkt 3-0'a koydum. 0-3 için de Fnatic ile Sprout arasında kalıp son anda Fnatic'i seçtim. Aşağıdaki takımların çoğu bu turu geçebilecek potansiyelde takımlar zaten ki çoğu kişinin seçimleri nerdeyse aynıdır.
Bu örnekten gördüğüm kadarıyla birçok kişi bu işi bilmiyor.
Eğer yaptıysanız pickem siz de atın da bakalım neler koymuşsunuz ne yapmışsınız da benim yaptığım pickemi baz alarak bu yorumu yapıyorsunuz görelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı