Dostlar merhaba, bir adamla anlaştım Facebook'tan CS:GO seçkin hesap alacağım bayağı madalya var. Adam bana bayağı ucuza bırakacak. İşten dolayı zamanı yokmuş oyunu bırakıyormuş. Güven verdi profilini de inceledim. Adam hesabı 1 yıl önce GameSatış'tan ilk mailsiz aldım dedi. 1 senedir sorun çıkmadı dedi. Fiyat çok uygun. Sizce hesabin adamdan önceki sahibi geri alır mı? Bayağı ucuza bıraktığı için bu riske girmek istiyorum. 1 yıl sonra ilk sahibinin geri alacağını sanmıyorum.
Sakın öyle bir hataya düşme ilk maili olmayan hesap kolayca alınabilir hesaptır. Steam hesap satışlarını direkt yasaklamıştır. Satıldığını fark etmesi halinde hesabı süresiz kapatır ve geri alabilmek için hiçbir talepte bulunamazsınız, ayrıca hesap alım satım yasak olduğu için ilk mailine sahip olduğun bir hesabı kolayca alabilirsin ilk mailine sahip olmana bile gerek yok o hesap içinde kredi kartı ile bir şey satın aldığında o kredi kartı ile bile rahatça alabilirsin yani ilk maili verse bile güvenilmez e-devletine kadar sana vermesi gerekir o hesabı güvenilir bir şekilde alabilmen için o da imkansız olacağı için Steam hesapları kişisel hesaplardır. Kişisel hesabını satamazsın veya başka hazır bir hesap satın alamazsın. Asla ama asla önermem buyur ayrıntısı ile anlattım.