CS:GO iyi oynarken birden kötü oynamaya başladım

atladımda arkadaşla
Bence olay şu rank yükseldiniz ve arkadaşınız 1 ayda sizden daha iyi oynamaya başlayabilir, rank yükseldiğiniz içinde karşıya iyi adam geliyor mermi atamıyosunuz daha çok çalışın ve oyuna odaklanın.
rımı atölyede fark atıyorum hatta 2-3 gün öncesinde rekabetçide de atıyodum ama şimdi ne olduğuysa ben onların gerisine düşüyorum

3-4 gün önce aim çalışmaya başladım. Arkadaşlarla atölye girdiğimizde farkla 3V1 bile alıyordum. Hile diyorlardı şimdi 1-2 gündür çok kötü oynamaya başladım. Maçlarda 10 kill falan alıyorum. Hala aim antrenmanı yapıyorum. Ama rekabetçi girdiğimde nedense bir çöküş yaşıyorum. En kötü oynayan arkadaş bile beni geçiyor.

Sakın oynamaya ara verme elin daha fazla soğur. Bunnyhop gibi eğlenceli serverlara gir ısınmadan mouse hakimiyetini tam kavra ondan sonra aimbotz haritasında elin ısınacağı kadar bot vur sonra bir ölüm maçı at 128 tick bir serverda! Ondan sonra 5 dk ara ver bir dinlendirici müzik gibi bir şey dinle sonra maça gir. Rank neydi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı