CS:GO iyi oynayıp Overwatch yeme riski

Hile olup olmadığına karar verecek kişiler belli yerlere cross koyuşundan, mapte yürüyüşünden, rakip görünce oluşan doğal mouse hareketlerinden, anlık verdiğin kararlardan ne seviye bir oyuncu olduğunu çok rahat anlayacak kişiler. Oyununa odaklan sen. Senden çok daha iyileri geçti o overwatchtan. Kill sayısı hile konusunda belirleyici değil.
Birde oynarken çok ekstra şeyler yaptım sanıyorsundur kendi demonu overwatch yaparmış gibi izle ne demek istediğimi anlarsın. İyi vuruşla, wh-aim asist vuruşu arasında dağlar kadar fark var.

Overwatch'ına MG veya Global falan olursa daha iyi olur, ama Valve'in umrunda değil. Overwatch'tan ban yesen bile VAC'a dönüşmezse sıkıntı yok. Zaten Hile yoksa VAC yemezsin.

Araştırdım OW yesen bile oyundan tamamen silinmek için Vac yemen lazımmış.
Oyundan tamamen silinmek değil. Şöyle açıklayayım, hileyle girdin OW ban yedin diyelim. Takım arkadaşlarının maçları silinmez ama OW banı VAC bana dönüşürse arkadaşlarının maçları silinir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı