CS:GO Kan kaybediyor!

Yoldaşın içinde hala hile var rozetli adamlar gümbür gümbür aimbot veya triggerbot açarak yoluna devam ediyor. Rekabetde ise durum farklı yabancılarla girersen kriz geçirirsin, türklerle de oynarsan ya berabere ya sınırlarını zorlayıp son anda Win alabilirsin.(info verirlerse Win yoksa o da yok)
 
Az önce kaçıncı kez oyunu sildim. (CS:GO) 3 maç ardı ardına mevlana geldi. Birileri demeden deyimi güven faktörümde sorun yok rankım lem idi le oldu :D
 
Az önce CS:GO'ya girdim de Valorant'tan oynanış olarak kat kat daha iyi bence. Umarım sizin için oyundan soğutan sorunlar çözülür.
Elbette oynanış olarak daha rafine hissettirecek. Bu çok normal.
Çünkü oyun 2012'de çıktı, kaç yıldır geliştiriliyor. Valorant 1.5 yıldır var. 1.5 yıl online oyun dünyasında "kısa" sayılabilecek bir süre. Elbette Cs oynanış olarak daha pürüzsüz hissettirecektir.
 
Son düzenleme:
Her ne kadar oyunu 4 yıldır oynamasam da Prime yamasının güzel şeyler getireceğine inanıyorum ben açıkçası. Az olsun, öz olsun. Hile derdinden kurtulurlar belki oynayanlar.

Hocam oyun bundan 4 yıl önce yine paraliydi ona rağmen bırakmassin şimdi tekrar parali olunca yine bir şey değişmez.
Kan kaybetmiyor.

Kanı tazeleniyor.
Toxiclere elveda.

Toxicler hala oyunda Prime güncellemesinden sonra 4 5 maç attim yine Rus çocuklar doldu maçıma.
 
Valorant'ın çıkmasıyla birçok kişi oyunun oyuncu sayısının düştüğünü iddaa etsene bunlar kağıt üstünde öyle gözükmüyordu. Sadece izleyen kitleyenin kaydığına şahit oluyorduk fakat en son gelen Prime Yaması ile taban oyuncuların bir kısmının oyundan uzaklaştığı gözüküyor ve bu da genel ortalamada bir düşüş trendi olduğunu gösteriyor.

Kısaca oyunu satın almayan kişilerin, rekabetçi oynamasına engel bir sistemdi. Ek olarak Valve bu hareket ile hileye karşıda bir adım olduğu şeklinde yorumlar vardı.

Eki Görüntüle 1094025

Tabloya baktığımızda Haziran ayında gelen Prime yaması ile oyunda hatrı sayılır bir oyuncu sayısının azaldığını gözlemliyebiliyoruz. Zaman zaman böyle düşüşler oyunlarda olabiliyor, bakalım gelecekte Valve bu konu için bir şey yapacak mı?

Ek olarak şunu eklemek istiyorum, ben MM oynamadığım için giden kitlenin, hile mi, toxic mi, olduğunun yorumunu ben yapamam. Onun orasını oynayanlar yorumlayabilir. Oyuncular artık daha keyifliyse diyecek bir şey yok.
CS:GO'dan Valorant'a geçtim. Arada bir gene giriyorum ama maçları tamamlayasım bile gelmiyor. Kop koca olan ve asla CS:GO'yu bırakmayacağım için baya iyi yatırım yaptığım envanterimi bile sattım. Valorant'ta da eksikler var tabii ki. Fakat ben daha çok zevk alıyorum Valorant'ta. Yıllardır CS:GO oynarım, bir oyunun batırılışına bizzat şahit oldum. Umarım düzeltmek için gerçekten önlem diyebileceğimiz önlemler alırlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı