CS:GO Yeniden Zirvede!

Grafikler asla önemli değil ama her iki maçtan birinde 10 yaşında mikrofonda bağıra bağıra hile kullananların olmaması önemli.

Siege’de en azından takım iletişimi mevcut. Bu tek başına bile yeterli.

Bundan başka, hile kullanmayan arkadaşım sebepsizce 3-4 kere VAC ve oyun yasağı aldı ve yasakları kaldırıldı. Keyfi olarak rastgele yasaklıyorlar artık gerçek hilecilerle uğraşmak yerine resmen. :D.

Ayrıca vurulurken koşamayacağımızı söyleyen saçma oyun mekaniği de sadece CS:GO’da var. Ne düşünüyorlardı acaba?

Vurulurken koşamamak veya koşarken sıkarsan merminin dağa taşa gitmesi gerçekçilik acısından CS'yi CS yapan ve değer katan değerler. Valorant'ta en gıcık olduğum şey koşa koşa tarayan adamın mer misinin kafama gelip öldürmesi saçma sapan tarayan adamın mer misinin kafaya gitmesi vs. Bu saçmalıkları CS'de yaşayamazsın sırf bu nedenden bıraktım Valorant'ı.

CS:GO'nun grafikleri çöp. Valorant'ın grafikleri CS:GO'dan berbat. R6, CoD ve BF'nin grafikleri çok iyi.

R6 başkadır. Ubisoft'un şaheserlerinden biridir.

Hocam şaka mısınız CS oynanış sebebi sistemi zorlamadan oynanmasıdır çok çöp sistemlerle bile hala oyun açılabiliyor (bahsettiğim 2010-2012 arası sistemler). + Oyunun oynanışı BF gibi oyunlar yavaş kalıyor CS'ye göre.

CS GO gerçekten süper oyun grafiklerine laf atanlara bakmayın derim.Global olarak söyleyebileceğim tek şey hile hile olmasa 10/10 oyun, hissiyatıyla falan Valorant'ın içinden geçer.Ama hile nedeni beni 3 aydır oynatmıyor adam global hile açıyor böyle bir şey olabilir mi?

@MrCoffee yüksek rütbelerde hile kaynıyor. LE, LEM, Supreme rütbelerine geldiğin zaman görürsün legitleri.
Aynen öyle. MG olduğum zamanlar oyun hile dolu diyenlere "Ben çok az hileye denk geldim, raporladığımda da ertesi gün ceza aldıklarının bildirimi geldi." diyordum, LEM'e çıkınca gerçekten dedikleri gibi olduğunu anladım. Bir de artık raporladığımda ceza da almıyorlar. Oyun tekrarını indirip bakıyorum hile oldukları bariz belli oluyor.

CS:GO'nun zirvede olmasına şaşırıyorum gerçekten. Türk oyunculara açık açık umrumda bile değilsin diyen bir firmanın oyunu R6'nın tırnağı etmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı