CS:GO kaplama grafikleri kötü ve bulanık

whitas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 3600

-XFX RX 6600 Ekran kartı

-Gigabyte B450M S2H V2 Anakart

-2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram

-PNY CS900 240GB SSD

-1TB SSD

-Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU
Merhaba, oyunu normal bir şekilde oynuyordum. Bir skin aldığımda detaylı skinin çok kötü ve bulanık olduğunu fark ettim. Skinlerin kalitesini shader ayarı etkiliyormuş ama bende shader ayarı Full'dü. Keskinliği yumuşatma ayarları da 8X ve 16X'di. Ama çok kötü gözüktüğü için ekran kartı ayarlarından birkaç ayarı değiştirdim. Oyun daha da kötü oldu. Grafikler çok kötü. Yazı kalitesi çok kötü oldu. Ekran kartı ayarlarını sıfırladım fakat düzelmedi. Driveri tekrar kurdum hala aynı. Ayarları en iyi kaliteye çektim. Oyunda da ekran kartında da ayarlar yüksek fakat hala grafikler kötü. SS'lerde de yazılardan fark edebilirsiniz. Bunu nasıl düzeltebilirim?

görüntü.png

csayarlar.png

csgo ayarlar.png

@whitas AMD driver ayarlarından yüzey biçim optimizasyonunu devre dışı bırakıp dener misiniz? 4:3 oynuyorsanız çözünürlük 1024 olsun.

@whitas AMD driver ayarlarından yüzey biçim optimizasyonunu devre dışı bırakıp dener misiniz?
Devre dışı zaten. Attığım ss'te ayarlarım gözüküyor. Etkin yapınca da aynı onu da denedim.

@whitas attığınız görseldeki video 1080p çözünürlüğünde. Sizin oyundaki çözünürlük HD değil ise o netliği alamazsınız. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

960p 4:3 ama bu kadar etki etceğini sanmıyorum. 1080p 16:9'a alıp denedim ve yine bu şekilde.
1676584748996.png

Ediyor hocam. Ben de ilk 4:3'e geçtiğim zaman çok kalitesiz geliyordu. Zamanla alışıyorsun.

Ediyor hocam. Ben de ilk 4:3'e geçtiğim zaman çok kalitesiz geliyordu. Zamanla alışıyorsun.
Etmiyor. Üstte attığım görsel 16:9 1080p. Değiştirip denedim aynı.

Etmiyor. Üstte attığım görsel 16:9 1080p. Değiştirip denedim aynı.

Videoda daha canlı duruyor onunda renderden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bana skin deseni normal geliyor.

Videoda daha canlı duruyor onunda renderden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bana skin deseni normal geliyor.
Hocam en arkadaki ssg yazısına, onun hemen solundaki 2 arabaya bi videoda bide sslere bakın. Sizce normal mi arabaların pixelleri sayılıyor. Araba olduğu belli bile değil.

Hocam en arkadaki ssg yazısına, onun hemen solundaki 2 arabaya bir videoda bir de sslere bakın. Sizce normal mi arabaların pixelleri sayılıyor. Araba olduğu belli bile değil.

AMD driver ayarında performans ayarını dengeli veya kaliteli yapın. Sanırım 3D ayar olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı