CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

Bir kasayı açmak için anahtar almak mantıklı bir karar mı? Zarar etme ihtimalim ne kadar?

Teşekkürler.
Bu işin balla şansla alakası yok. Dümdüz para tuzağı. Kesinlikle hiçbir oyunda sandık açmak mantıklı değil. Kasa fiyatları bu kadar artmışken satın gitsin.
 
Aldığınız kasaya göre değişiklik gösterir ama zarar etme oranınız elbette %100'dür.
Ne kadar risk almak istediğinize bağlı bi' durum bu aslında gider; "Ben sandık açıp kasadan bıçak çıkarıcam." derseniz eğer şansınızı deneyip anahtar almak mantıklıdır. Ama aldığınızı fiyatın %10'u bile kâr edemeyebilir hatta yarısından fazla zarar edebilirsiniz.
 
Ben düşen kasaları ve skinleri hemen elden çıkarıyorum. Operasyonlar dışında cs'ye para yatırmıyorum. Çünkü operasyonlar sayesinde yatırdığının 2 katını çıkarabiliyorsun. Kasalar skinler ve kostümlerden şuana kadar en az 300tl kazanmışımdır. Kasa açma mantıklı değil. İstediğin bi skini alıp satarsın ve bazen kar da edebilirsin.

Forza Horizon 4 premium (unuttum, en üst paketi işte), Arma 3 (başat DLC'lerde birlikte), AC (bütün dlcler), Sea of thieves, HOİ ve Insurgency almıştım. Tabi indirimde. Şimdi BF42 için biriktiriyorum.
 
Revolver gibi eski kasalardan çok sayıda açarsanız kâr edebilirsiniz.
Çünkü Doppler, Kaplan Dişi gibi eski bıçak kaplamaları sadece bu eski kasalardan düşüyor.
Ama bıçak çıkana kadar açmanız lazım; bütçeniz yoksa denemeyin bile, değerlenecek eşyalar satın alın ve birkaç ay bekletip satın. Böyle daha risksiz kâr edebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı