CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

@boşkap Genel olarak bu stickerların fiyatları adet sayısına göre yükselip düşüyor. 420 TL'ye kadar çıkmıştı FURİA olan. Pazara bakarsan zaten FURIA'nın genel olarak öncekil yıllardaki stickerlarının çoğu yüksek fiyatta. Holo ve altın olanlar sürekli artışta. Yaklaşık 7.000 TL'lik toplayıp risk aldım. Ve artacağını düşünüyorum.
 
@boşkap genel olarak bu stickerların fiyatları adet sayısına göre yükselip düşüyor. 420 TL'ye kadar çıkmıştı furia olan. Pazara bakarsan zaten furıa'nın genel olarak öncekil yıllardaki stickerlarının çoğu yüksek fiyatta. Holo ve altın olanlar sürekli artışta. Yaklaşık 7.000 TL'lik toplayıp risk aldım. Ve artacağını düşünüyorum.

Hocam stickerdan anlıyorsun sanırım. AK-47 simsiyah az aşınmış var elimde. Ona güzel sticker ne önerirsin. Çok aşırıya kaçmadan güzel gözüken.

Kasa açma oyunu vardı mobilde. Onu kullanıyordum bir dönem. Sizi tatmin edeceğine eminim. :)

Katlayıp skin çekmek istiyorum fakat kasa açmak da güzel geliyor. Yatırdığımı çekip biraz site de takılsam kafi.
 
Katlayıp skin çekmek istiyorum fakat kasa açmak da güzel geliyor. Yatırdığımı çekip biraz site de takılsam kafi.

Vallahi hocam onun sonu ya para tamamen batıyor ya da 2000 TL'ye 300 liralık skin falan alıyorsun. :D
Zaten kasa siteleri günün sonunda kazanmasa siteyi açık tutmazlar. O tarz siteler çoğunluğa kaybettirir. Bir süre kazansan bile günün sonunda kaybedersin, kumarın mantığı budur zaten. Her zaman kasa yani site yöneticileri kazanır, alttakiler ezilir.
 
CS:GO'da iyi kostüm çıkarma olasılığı çok çok düşüktür ve tamamıyla da şansa bağlıdır. 2 bin TL gibi paradan bahsediyoruz ve paranın miktarı az değil. İyi kötü oynayabileceğiniz envanter dizersiniz. Bu parayla envanter dizmenizi tavsiye ederim. Her silah için ortalama 50-60 TL aralığında skin alsanız ve AK-47, AWP CT tarafındayken kullandığınız silahın kostümünü iyi tutup diğerlerini ortalama tutunca ortalama envanter dizilebilir. Bıçağa yapabilecek bir şey yok, bıçak fiyatları çok pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı