Selamlar, Steam indirimleri bitmeden oyun almak için CS:GO'da yeni gelen kasayı düşürmek istiyorum fakat düşüremiyorum. Nasıl kolayca düşürebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam ben genellikle yoldaş giriyorum tek başıma. Kısa maç rekabetçide oranı artar mı?Ölüm maçı ve rekabetçi girerseniz kasa düşürme ihtimaliniz artar.
Hocam sistem çok değişik ilerliyor. Mesala ben bayadir girmiyordum. Bugün düşürmek için 2-3 ölüm maçında "+right" yazıp bıraktım. Düştüğünü farketmedim. Az önce oyuna girdim düştüğünü yeni farkettim.Selamlar, Steam indirimleri bitmeden oyun almak için CS:GO'da yeni gelen kasayı düşürmek istiyorum fakat düşüremiyorum. Nasıl kolayca düşürebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam yasak mı peki AFK bırakmak?Hocam sistem çok değişik ilerliyor. Mesala ben bayadir girmiyordum. Bugün düşürmek için 2-3 ölüm maçında "+right" yazıp bıraktım. Düştüğünü farketmedim. Az önce oyuna girdim düştüğünü yeni farkettim.Oynamaktan başka çareniz yok.
İtem level düşmesine bağlı kasa değişiyor. Level atlasan da atlamasan da haftada 1 tane veriyor rahat.Benim bildiğim kadarıyla kolay bir yolu yok tamamen şansa düşüyor. CS:GO'da rütbe olarak level atlayınca kesin bir item düştüğünü biliyorum genelde spray oluyor bu.
Yasak değil adamlar seni atmaz ise sıkıntı olmaz.Hocam yasak mı peki AFK bırakmak?
Benim bildiğim kadarıyla kolay bir yolu yok tamamen şansa düşüyor. CS:GO'da rütbe olarak level atlayınca kesin bir item düştüğünü biliyorum genelde spray oluyor bu.
Ama dediğim gibi bu şans sabah 2-3 el koymuştum. Düşmüş meğersem ben şimdi farkediyorum düştüğünü. Envantere de hiç bakmadım. Görünce baya sevindim bedavadan 30 TL.Hocam yasak mı peki AFK bırakmak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.