Yeni güncellemede değişti hocam eskiden 2 ydi artık 1'e düşürdüler ama artık kesin alıyorsunuz kasayı.
Hocam bana bu hafta 3 level atladım 2 kasa düşürdüm, dün atladığım da düşmedi, şans herhalde.Haftalık ilk seviye atlamada kesin kasa düşüyor ve AFK kalarak kasa düşürülmüyor, bunda herkes hemfikir. Seviye atladıktan sonra aynı hafta içerisinde oynayarak ikinci kasa düşme şansı var mı bilmiyorum, onun için hafta içerisinde fazla fazla oynayıp görmek lazım.
Kasaları hangi günler düşürdünüz hocam?Hocam bana bu hafta 3 level atladım 2 kasa düşürdüm, dün atladığım da düşmedi, şans herhalde.
İyi günler arkadaşlar. CS:GO'ya yeni gelen yamayla beraber artık her seviye atlandığında kasa+skin veriyordu. Yamadan sonra 2 3 level atladım. Kasaları verdi. Bugün bir level daha atladım. Vermedi. Yama notlarında bir sınırlamadan bahsedilmemişti. Bir bilginiz var mı?
Yükselecek Diyorlar.Bir sorum var, bu güncelleme ile artık kasa fiyatları düşmeye mi başlar yükselmeye devam eder mi?
Bir sorum var, bu güncelleme ile artık kasa fiyatları düşmeye mi başlar yükselmeye devam eder mi?
Ama şimdi level atlayarak da kasa düşürme oluyorsa kasa sayısı daha da artmaz mı? Ben de elimdeki kasaları satıp satmamayı düşünüyorum o yüzden soruyorum. Bu konularda çok bilgili değilim.Kasa sayısı azalacak ve Prime fiyatı artacak bence kasa fiyatları net artar.
Birisini dün çıkardım, diğerini pazartesi çıkarmışım.Kasaları hangi günler düşürdünüz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.