Hocam şimdi ben baktım. Monitörün girişi direk kasaya takılmış. Fakat ekran kartı girişi USB'li olduğu için algılamıyor olabilir mi? Aygıt yöneticisine baktım. Orada RX 570'den başka ekran kartı vardı. Birazdan müsait olunca dönüştürücü ile ekran kartına takıp deneyeceğim.
Sizce bu çözüm işe yarar mı?
Hocam şimdi ben baktım. Monitörün girişi direk kasaya takılmış. Fakat ekran kartı girişi USB'li olduğu için algılamıyor olabilir mi? Aygıt yöneticisine baktım. Orada RX 570'den başka ekran kartı vardı. Birazdan müsait olunca dönüştürücü ile ekran kartına takıp deneyeceğim.
Arkadaşlar sorunum bugün başladı başka oyunlarda çalışıyor hiçbir sıkıntı yok ama CS:GO'ya girince sol üstte hiçbir gösterge çalışmıyor, oyunu sildim yükledim ama sorunum hale devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Aslında kasmaması lazım en az 80FPS alırsın bu sistemle belki de intdendir veya sana öyle geliyor da olabilir yine de rahatsız oluyorsan ayarlardan grafikleri düşük yapabilirsin istiyorsan oyunu 1080P yerine 768P de oyna görüntü bozulur ama kasmasından iyidir beni rahatsız etmiyor şahsen.
Çözüm işe yaradı. Bilgisayarı takan cahil kardeş monitörü ekran kartına değil de işlemciye takmış. Dönüştürücü ile denedim sorun çözüldü. İlgilendiğiniz için teşekkürler.