CS:GO kötü takım yüzünden rütbe atlayamıyorum

Belli bir win sayısından sonra CS GO'da rütbe atlamak zorlaşıyor. Maddi olarak problem olmayacaksa, yeni Prime hesaba geçin derim.
Henüz 57 win Sorum da bundandır zaten. Bir türlü rütbe atlayamıyorum win sayısına rağmen. Birçok maçta da iyi iş çıkardığımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Emekle oynarım diyorsan Faceit gireceksin orada hile yok açar açmaz ban atıyor. Direkt solo rekabetçi girersen önüne gelen hile açıyor zaten %70 hile oyunun.
Seçkin olmayan hesapla oynarken her oyun garanti hile geliyor fakat seçkin hesapla oynarken hile gelme ihtimali çok düşük.

takımı tek başına taşıyacak kadar iyi oynayıp lead lemen gerekir.
Birçok maçta takımı ben taşıdım. İsteyene son maç skorlarımı atabilirim.
En çok önerilen yanına oynamayı biraz bilen arkadaşlarını alıp kasmak.
Arkadaş arıyorum zaten :)
Info demek istediniz galiba.

Gizli hile konusuna gelirsek smurf olabilirler. Ben de arkadaşlarımın hesaplarını boostlarken gümüş oyunculara karşı ciddi derecede ezici üstünlük kuruyordum.
Daha belirgin olanlardan bahsediyorum. Son maçımda headshot dışında başka kill almayan adam vardı.
Şuan ki oynayışına bir rütbe verecek olursan ne verirsin?
Dediğim gibi çok iyi değilim ama bulunduğum rütbede kolayca skor tablosunda üstlere çıkabiliyorum. Seçkin Silver veya Nova I derdim.
En iyisi hile açmak kolay rank atlanıyor ama ban yeme riskide var paralı hile kullanmak lazım premium olanlardan
Tüm hile kullananlar bir gün banı tadacaktır.

-Hilelerden bıkmış silver atasözü

Hile kullanmayın, oyunda kendinizi geliştirmeye çalışırsanız oyundan daha çok zevk alacak ve hilelerden daha çok nefret edeceksiniz.
Emeğinin hakkıyla oynayanlara ne olacak. O kadar kolay mı diğerlerinin hakkını yemek
Kul hakkıdır, eğer hakkı yenen hakkını helal etmezse cehennemliksin :)
Aim training yap. CS:GO'da 1v5 oynamak mümkün.
Çok sık olmasa da aim botz haritasında ısınma yapıyorum; bana çok bir yardımı olmuyor ya da ben ayarları yapamıyorum :) Botlarla training yaptığımda daha çok verim alıyorum.
Emekle oynarım diyorsan faceit gireceksin orda hile yok açar açmaz ban atıyor. direk solo rekabetçi girersen önüne gelen hile açıyor zaten %70 hile oyunun.
Haklısın, arkadaş arıyorum bu yüzden. Faceit düşünmüyorum açıkçası; üçüncü parti programlara sıcak bakmıyorum.
Seçkin olmayan hesapla oynarken her oyun garanti hile geliyor fakat seçkin hesapla oynarken hile gelme ihtimali çok düşük.
Hesabım seçkin, sanırım dikkatli bakmamışsın yazdığıma. Oyunu zamanında para ödeyerek aldım, bedava değildi.
Info demek istediniz galiba.
Evet kafa biraz gidik şu anda :D

Son düzenleme:
Takım bulmak eskisi kadar zor değil.
İlla 5 kişi olmak zorunda değilsiniz 2-3 kişi toplanıp Dust_2 hariç bir mapte oynayabilirsiniz.
Oyun az oynanan haritalarda win almanıza daha yüksek elo verir. Nuke, Overpass, Office gibi haritalarda 4-5 maç üst üste win alın eğer son sırada bitirmezseniz ve EDO sayınız 4-5'in üstünde ise rahat rütbe atlarsınız.
Benim eskiden smurf olarak kullandığım Silver 3 hesabı 2-3 ay boyunca eski üniversite arkadaşlarımla haftada 2-3 gün içinde 3-4 maç yaparak DMG'ye kadar yükselttik. Biraz istikrar ve azim meselesi rütbe atlamak.

Bende aynı durumdayım Silver 2'den çıkamıyorum

Online oyunlarda hile kullanan ve bunu tavsiye eden herkes beceriksizdir. Kendi bileğinizin hakkıyla sabır ve azimle üst ranklara yükselebilirsiniz imkansız değil. Rekabetçi girmeden önce ısınma haritalarında biraz vakit geçirmenizi de öneririm böylece daha hızlı adapte olursunuz oyun içinde. Ve en önemlisi kötü takım geldiği zaman da oyundan düşmeyip kazanmak için uğraşmak :)

Online oyunlarda hile kullanan ve bunu tavsiye eden herkes beceriksizdir. Kendi bileğinizin hakkıyla sabır ve azimle üst ranklara yükselebilirsiniz imkansız değil. Rekabetçi girmeden önce ısınma haritalarında biraz vakit geçirmenizi de öneririm böylece daha hızlı adapte olursunuz oyun içinde. Ve en önemlisi kötü takım geldiği zaman da oyundan düşmeyip kazanmak için uğraşmak :)
İşte çoğu insan hileye yöneliyor bende dahil. ne bileyim adamları duvardan görmek felan hoş geliyor bana tamam bi anlamı zevki kalmıyor ama hastalık gibi birşey işte bazı insanlar zevk alıyor :D zevkler tartışılmaz :)

Evet dediğiniz her şeye katılıyorum. Elimden geldiğince de uygulmaya çalışıyorum; yine de öneri için sağolun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı