2 Gün önce CS:GO indirdim. İlk iki gün normal bir şekilde oynadım fakat bugün bir lag sorunu başladı. Oyun oynanmaz bir hale geldi. MS değeri normal, ping 80-90 arası.
Ülkenin İnternet alt yapısı iyi değil. Üstüne internetine senden başka bağlanan varsa, ping değerlerini yazılımsal olarak kontrol etmene imkan yok. Özellikle akıllı telefonlar, bağlanınca Jitter yükseliyor ve ping sorunlarına neden olabiliyor. Wifi kapatıp İnterneti sadece kendin kullanabilirsin.
Şu an serverlarda sıkıntı var yeni güncelleme gelip düzelmesini bekleyeceksin. Son birkaç gündür doğru düzgün oynamıyorum bende oyunu. Eğer lagsa tabii. Pingtir yırtılmadırsa o ayrı.
evet ailedeki üyelerin netini kullanmasıda artırır ama bu durumda oyun takılmaz ping yüksek kalır arkadaşın pingi artmıyor diyor yani cmdden ping -t www.google.com dese büyük ihtimalle 30 30 30 30 30 400 30 30 30 diye gidiyor
Evet ailedeki üyelerin netini kullanmasıda artırır ama bu durumda oyun takılmaz ping yüksek kalır arkadaşın pingi artmıyor diyor yani CMD'den ping -t www.google.com dese büyük ihtimalle 30 30 30 30 30 400 30 30 30 diye gidiyor.
Dediğim gibi büyük ihtimalle binadaki kablolarda sıkıntı var kabloları baştan yeniletebilirsin ya da modemde sıkıntı olabilir sorun kaynağı çok fazla azcık internette araştırma yapmanı tavsiye ederim.
Dediğim sorunlar olabilir ya da direk güncellemede kaynaklanan sorunda olabilir şimdi yanlış bilgi ver miyim benim sorunum kablolarda çıktı kablo çekmek yerine fiber çektirdik sorun çözüldü.
Dediğim sorunlar olabilir ya da direk güncellemede kaynaklanan sorunda olabilir şimdi yanlış bilgi ver miyim benim sorunum kablolarda çıktı kablo çekmek yerine fiber çektirdik sorun çözüldü.