Çözüldü CS:GO lag oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Lag demiyor musun lagların çoğu ping ve hızdan bu arada pingi etkiliyor hızın düşükse pingin artıyor veya hızın yüksekse bir nebze ping azalıyor.

0.5 dowland netimle Valorant ve CS:GO'da 20 ve 45 olmak üzere ping alıyorum fazla etkilemiyor yani etkiler illaki ama saniyelik takılmalara yol açmaz.
Hızından kaynaklı eğer pingin normalse veya uploaddan test yap Speedtest .NET'den eğer değer 10'dan aşağı ise müşteri hizmetlerini ara.

Adamın yaşıdığı şey 30 30 giderken aniden 400 olup geri 30 30 diye sürdürmesi bu durum kablo ya da modemle ilgili bir şey.

Ülkenin İnternet alt yapısı iyi değil. Üstüne internetine senden başka bağlanan varsa, ping değerlerini yazılımsal olarak kontrol etmene imkan yok. Özellikle akıllı telefonlar, bağlanınca Jitter yükseliyor ve ping sorunlarına neden olabiliyor. Wifi kapatıp İnterneti sadece kendin kullanabilirsin.
Bağlantıdaki yöntemleri deneyebilirsin.
Ayrıca CS:GO sunucuları baya uzak olduğundna, yüksek ping değerlerine alışmak gerekiyor.

evet ailedeki üyelerin netini kullanmasıda artırır ama bu durumda oyun takılmaz ping yüksek kalır arkadaşın pingi artmıyor diyor yani cmdden ping -t www.google.com dese büyük ihtimalle 30 30 30 30 30 400 30 30 30 diye gidiyor
Ping: 8, download:23.24, upload:5.64.

CMD'den ping -t www.google.com yazıp 1 dakika bekleyip çıkan değerleri yollayabilir misin?

Dediğim sorunlar olabilir ya da direk güncellemede kaynaklanan sorunda olabilir şimdi yanlış bilgi ver miyim benim sorunum kablolarda çıktı kablo çekmek yerine fiber çektirdik sorun çözüldü.

Sorunu neredeyse tamamen çözdüm. Pingim 90-80 arasındaydı 60-70'e geldi. Lag arada sırada oluyor çok rahatsız etmiyor. Steam Community :: Guide :: Türk Oyuncular için Çevrim içi Oyunlarda Ping düşürme Yöntemleri.
Bunu uygulayıp modemi açıp kapadım düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı