CS:GO Lag ve Ping sorunu

ipreviiv3

Centipat
Merhaba,
İŞLEMCİ : İ7 9700K
ANAKART : Z390-A Pro
EKRAN KARTI : RTX 2080
RAM : 32GB
İnternet Hızım : 24MB

Arkadaşlar CS:GO oyunumda sürekli geriye atma sorunu yaşıyorum, işlemci sıcaklık değerlerim normalden biraz yüksek odamın sıcak olması ve termal macunumun kuruduğu için böyle olduğunu düşünüyorum (CS:GO'da 55-60 derece arası). Oyun içi netgraph daki 'SV' bölümü sürekli yüksek değer gösteriyor anlık olarak. İnternet sağlayıcımı 30'dan fazla aramama rağmen hala sıkıntı bizde değil demekte ısrarcılar. Ethernet kablomda bir problem yok 2-3 defa değiştirdim. Windows'umda bir sorun yok 2 defa format attım (WİNDOWS 10 Pro kullanıyorum orijinal). BIOS'um güncel. FPS'im 600e kadar çıkıyor FPS sorunum yok (300'e sabit şekilde kullanıyorum) fakat sürekli bir geriye atma lag türü bir şey oluyor ve bu her zaman olmuyor örneğin internet sağlayıcımdan sorunu tespit etmek için adamlar geldiğinde ana merkeze bir kaç resim yolluyolar ve sorun 2 gün falan düzeliyor sonra yine devam ediyor. Upload hızım sürekli değişken gösteriyor fakat telefondan denediğimde Uploadım sabit ama kablolu olarak denediğimde sürekli değişken oluyor (2 farklı bilgisayardan deniyorum) modemimi değiştirdiler fiber kutumu değiştirdiler her şeyi yaptılar şu an tek anormal değerim işlemcimin biraz fazla sıcak olması onunda böyle bir sorun yaşatacağını sanmıyorum 1 haftadır uğraşıyorum bu forumuda bu şekilde tanıdım lütfen bir yol gösterin çok başım ağrıdı. Uploadım ilk açtığımda yüklediğim fotoğrafdaki gibi 65 falan oluyor bir süre öyle kaldıktan sonra 1'e düşüyor sonra 3'e yükseliyor 5 ile 2 arasında bir değer veriyor genelde fakat bazen 1.80 de verdiği oluyor (2 bilgisayardan test ediyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciden olmadığına emin misin ? Dostum youtubeyi felan boşver ben bu sorunla yeni karşılaşmadımki 1 hafta önce kurdum bilgisayarımı ilk kurduğumdan bu güne kadar var bazen geçiyo bazen geçmiyo youtubeyi napıcaksın her seferinde youtube açık değilki şuan açık değil mesela şuandada aynı sorun var youtube nerdeyse hiç kullanmıyorum zaten spotifym açık onuda geçtim yani csgo oynarken youtube açıldığında böyle bi sorun olsaydı intarnette bir çok platformda bahsi geçerdi düz sadece cs go yu açtığımdada aynı problem var işlemciden olmadığına nasıl emin oluyosun banada anlatıp içimi ferahlatırsan çok sevinirim çünkü bende zerre işlemciden kaynaklı bi sorun olmasını istemiyorum garanti felan çok uğraştırır beni zaten garantiden gelene kadar benim üniversite hazırlıklarım başlar ne düzgün bi bilgisayar oynayabilirim nede başka bişey yapabilirim neden işlemciden olamaz bu sorun ?

İşlemci ile lag sorunu olmaz fakat pingim düşük diyorsunuz. pinginiz kaç?
Başka oyunlarda sorun yok ise işlemci değil oyun ayarlarından VSync açmanız lazım ya da ekran kartı ayarlarından açmanız lazım.

Pingim 50 lag sorunu dediğim laga benzer bi sorun yani videosunu attım sorun videoda var adı lag mı ping mi bilemem ama pingim 50
ve kafayı yiycem 1 haftadır düzeltmeye çalışıyorum lag sorunudur umarım intarnet sağlayıcımdandır yoksa tonla uğraşıcam daha işlemcidense felan

Konuyu hortlatıyorum kusuruma bakmayın ama aynı sorun bendede var sorunu çözdünüzmü hocam varmı bir yöntemi?

Ne alırsan al internet altyapısı aynı şampiyon, youtube u açarsan ping in düşer. Açmak istersen buyur tabi.

YouTube açık değil mi? İşlemciden olamaz.
boş yapıyosun insanların vaktini çalma ikile
YouTube açık değil mi? İşlemciden olamaz.
ne boş yaptın kanka youtube açık diye oyun gerileme yapmaz senin dediğini yapsın herşeyi kapatsın tüm indirmeleri durdursun yine düzelmez sen kendince çıkarım yapıyosun birşey bilmiyosan ikile
bu arada aynı sorun bende de var kanka bilgisayarınla alakası yok internetten dolayı büyük ihtimal fakat nasıl düzeltileceğini bilmiyorum her yolu denedim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…