CS:GO laptop 4:3 siyah bar kaldırma

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, laptopta bu sorunu çözemedim fakat az önce 1280,1024 yaptım ve Intel grafikten de 1920,1080 yaptım ekran genişledi gibi oldu mu tam anlayamadım. Sizce nasıl yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel Grafik Kontrol Merkezinde yine, ekran ölçekleme ile alakalı bir seçenek olmalı. O seçenekte hangisiydi hatırlamıyorum ama yanlış olmasın "tam panel" veya buna benzer birşey varsa ayarı ona alıp öyle bir dene.

Usta tam panel yok işte en boy oranını koru yapılıyor tek oyun içi ayarladım o kadar oldu gibi.

Intel grafik kontrol merkezinde yine, ekran ölçekleme ile alakalı bir seçenek olmalı. O seçenekte hangisiydi hatırlamıyorum ama yanlış olmasın "tam panel" veya buna benzer bir şey varsa ayarı ona alıp öyle bir dene.

@VahitGuetta Çözünürlüğünün altında herhangi bir şeçenek şeçerek o kısmı ss atar mısın? Olması lazım "uzatılmış" seçeneğinin.
1674564996828.png

Hocam ölçeklendirme var evet oradan yaptım ama uzatılmış ve ortalanmış diye seçenekler var sadece.

Açıkçası burada hiç oynama yapmadım CS'ye girince 4:3 ve 1280x1024 yapınca ekran genişledi.

Hocam onu yaptım evet ama Intel'den hiç dokunmayınca oyun içi yapsam bile oluyor onu anlamadım tek masaüstünü de aynı mı yapsam yoksa 1920x1080kalsa mı masaüstü.
Hocam bende de siyah bar oluyordu sonra düzeldi ben masaüstünü 1920x1080 bırakıyorum ama alt tab atacaksanız Intel'den de değiştirmeniz daha iyi olur.

Hocam bende de siyah bar oluyordu sonra düzeldi ben masaüstünü 1920x1080 bırakıyorum ama Alt Tab atacaksanız Intel'den de değiştirmeniz daha iyi olur.

Hocam teşekkürler uzun zaman sonra düzeldi aniden siyah bar kalktı nasılsa Intel'den de değiştirmedim ama 1024x960 gibi bir şey yapıyordum belki o yüzdendir ama al Tab atacağım için 1280x1024 bırakacağım da ekran bir garip geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı