CS:GO maç esnasında kilitlenip donuyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

aykutyt

Femtopat
Merhabalar herkese. 2 haftadır bu sorunla karşı karşıyayım. Oyunu oynarken hiçbir hata vermiyor donuyor oyun. Ama sesler geliyor, silah falan sıkabiliyorum, yürüyebiliyorum da. Ama ekran öyle donup kalıyor. Format attım dün akşam yeniden yükledim her şeyi. Yine düzelmedi dedim işte belki ekran kartı ısınıyordur fan hızını Full yaptım yine çözülmedi. Ayarları en düşüğe aldım yine çözülmedi, çoklu CPU kullanımını devre dışı bıraktım hala çözülmedi. Görev yöneticisinden işlem çöceliğini yüksek yaptım yine çözülmedi, oyun dosyalarını defalarca doğruladım yine çözülmedi, internette CS:GO dosyalarında bir şeyi 0 falan yapın diyordu onu da yaptım çözülmedi kod vermişlerdi. Videoda onu da yazdım çözülmedi yok yani her türlü donuyor oyun. Bir çözüm dahi bulamadım format attım o da çözüm olmadı Allah için bir yardımcı olun ya. Şimdiden teşekkürler. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Sistem; Ryzen 3 1200, R9 270X, 8 GB DDR4 3200MHz RAM, MSI A320M-A-PRO anakart.

Çözünürlükleri denedim parçaları cıkar tak yaptım, tozunu aldım. Her şeyi yaptım biri yardımcı olsun, internette çoğu çözüm bir işe yaramadı.

Pes de var.
Daha önce yoktu.
Yardım yok mu ?
Sadece CS'de mi oluyor?
Pes de de oluyor ama başka bir oyunda olmuyor.
Sadece CS'de mi oluyor?
Pes de de oluyor ama başka bir oyunda olmuyor.
Sadece CS'de mi oluyor?
CS:GO kilitlenme sorunu bu videoda ki gibi

SSD'ye geç büyük ihtimal çözüm bu.

Ama şu da var. Ben daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Yani Rust oynuyordum hani sistemi zorlayan oyun olmasına rağmen onda bile böyle hata yok. Pes ve CS:GO'da var.
Hocam ekran kartı soğuk lehime düşmüs olabilir. GPU OCCT testi yapar mısın?

Size ne atmam gerek nereyi?

OCCT yazan yerin testini mi yapacağım? VRAM, Memory falan da var da hangisi?

Bir de kaç saat yapmam gerek?
Tam ne yapmam gerekiyor söylediğiniz uygulamada ?
Kilitlenme olduğunda görev yöneticisinin ayrıntılar kısmında askıda yazıyor.
Çözüm yok mu ?
Forumlardan da hayır yok gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı