KomutanLogar0
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. CS:GO'da "gölge hançerler | gizli şehir (görevde kullanılmış)" isimli bıçağa sahibim ve bugün CS:GO rekabetçide takımıma bir adam geldi. Maçta bıçağımı belli bir fiyat karşılığında satın alabileceğini söyledi ve maçtan sonra birbirimizi ekledik. Ardından adam değeri normalde 95-100 dolar civarında olan bıçağım için 110 dolar teklif etti. Ancak bu adam yaklaşık 10 dolar fazla verip bıçağı neden benden alsın? Bu yüzden kafam karıştı ve size sorayım dedim. Bu işlerden pek anlamam. Dolandırıcılık vb. şeyler yapabilir mi? Ya da bıçağı bu adama 110 dolar karşılığında satabileceğim güvenilir bir yöntem ya da güvenilir bir site var mı? Mesajlaşmamızın ekran görüntüsünü bırakıyorum. Teşekkür ederim.
Not: İngilizcem biraz kötü olduğu için ekran görüntüsünde yazdıklarımı çeviri kullanarak yazmak zorunda kaldım. Anlatım bozukluğu, yazım yanlışı vb. varsa kusura bakmayın.
Not: İngilizcem biraz kötü olduğu için ekran görüntüsünde yazdıklarımı çeviri kullanarak yazmak zorunda kaldım. Anlatım bozukluğu, yazım yanlışı vb. varsa kusura bakmayın.