CS:GO maç sonu XP gelmiyor

Üstte yazıyor, prime.
map seçme yerindeki seçkin kısımla karıştırmış olabilirsin diye dedim çünkü xp vermeme gibi bi durum yok diye biliyorum ben de çok oynayınca azaltıyor sadece

Öyle bir şey yok diye biliyorum ben bugün 7-8 maç girdim 5'ten sonra bu haftalık azaltma olduğunu söyledi XP de

Prime olmasa neden böyle bir konu açsın :D
bilmem belki yeni başlamıştır ve bu konu hakkında bilgisi yoktur

Exploit yani oyun açığı. Bilerek yapılabildiği gibi bazen rastgele de oluşabiliyor. Nadiren rastgele oluşmasını bilmiyorum ancak bir exploit yardımı ile kazansan da kaybetsende maç sayılmıyor ve tecrübe puanı kazanamıyorsun.
Yani hiçbir şekilde bana xp gelmeyecek mi? Bi forumda arkadaş bazen yoğunluk olduğunu ve en fazla 1-2 saat sonra geleceğini belirtmiş. Şuan saat 02.18 ve hala gelmedi.

Yani hiçbir şekilde bana xp gelmeyecek mi? Bi forumda arkadaş bazen yoğunluk olduğunu ve en fazla 1-2 saat sonra geleceğini belirtmiş. Şuan saat 02.18 ve hala gelmedi.
Benim tecrübe ve bilgilerime göre maç sonunda hiç bir şekilde xp aldığınızı göstermeyen maçlardan xp gelmeyecek. Diğer insanlar belki benden daha tecrübeli ve bilgi sahibi kişilerdir, bunu bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı