CS:GO maç sonu XP gelmiyor

ilovepattis

Hectopat
1690928706314.png

Daha demin resimde de olduğu gibi rekabetçi maçı bitirdim. Ama hiçbir şekilde XP gelmedi. Dedim herhalde sonradan gelir. Deatmatch girdim, ondan XP geldi ama hala bu maçın XP'si gelmedi. Maç kayıtlarında da gözükmüyor. Nedeni nedir?

Eki Görüntüle 1886172

Daha demin resimde de olduğu gibi rekabetçi maçı bitirdim. Ama hiçbir şekilde XP gelmedi. Dedim herhalde sonradan gelir. Deatmatch girdim, ondan XP geldi ama hala bu maçın XP'si gelmedi. Maç kayıtlarında da gözükmüyor. Nedeni nedir?
Hesabınız seçkin değil mi?

Görememişim, seçkinmiş.

Değişik,betada falan oynuyor olmayasınız.

Eki Görüntüle 1886172

Maçta hile olabilir, maç kayıtlarında gözükmemesinin sebebi belki bu..

CS:GO'da günlük veya haftalık xp kazanma limiti var rekabetçi ve yoldaşta o yüzden olabilir ama sadece verdiği xp azalıyor diye biliyodum çok oynadıysan direkt kotan dolmuş olabilir

CS:GO'da günlük veya haftalık XP kazanma limiti var rekabetçi ve yoldaşta o yüzden olabilir ama sadece verdiği XP azalıyor diye biliyordum çok oynadıysan direkt kotan dolmuş olabilir

Öyle bir şey yok diye biliyorum ben bugün 7-8 maç girdim 5'ten sonra bu haftalık azaltma olduğunu söyledi XP de

Hesabın Prime mi?

Prime olmasa neden böyle bir konu açsın :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı