Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 26 Aralık 2021 #1 Takımda en çok kill alan benim. oyunun başında beni kicklemeye çalıştılar, birisi reddetti. Sonra 15-12'e kadar getirdik durumu ardından beni attılar. Rank'im artar mı, düşer mi? 16-14 kazanıldı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021
Takımda en çok kill alan benim. oyunun başında beni kicklemeye çalıştılar, birisi reddetti. Sonra 15-12'e kadar getirdik durumu ardından beni attılar. Rank'im artar mı, düşer mi? 16-14 kazanıldı diyor.
Çözüm T T TraderFall 26 Aralık 2021 Kazandılarsa çıkarsın, kaybettilerse düşersin. Oyun atılmanla ilgilenmiyor, kill sayına ve yenip yenilmenize bakıyor.
Kazandılarsa çıkarsın, kaybettilerse düşersin. Oyun atılmanla ilgilenmiyor, kill sayına ve yenip yenilmenize bakıyor.
T TraderFall Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 26 Aralık 2021 #2 Kazandılarsa çıkarsın, kaybettilerse düşersin. Oyun atılmanla ilgilenmiyor, kill sayına ve yenip yenilmenize bakıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Kazandılarsa çıkarsın, kaybettilerse düşersin. Oyun atılmanla ilgilenmiyor, kill sayına ve yenip yenilmenize bakıyor.