CS:GO masaüstüne atıyor

GhOsT_21

Femtopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
CS:GO oynarken sık sık masaustune atıyor. Kasayı bırkac gun once aldım. Windows yukleyıp ardından suruculerı de yukledım. Sorun suruculerde zannedıyordum ıste. Fakat onları da sımdı hallettım. Sorun hala devam edıyor. Gercı bu bır sorun mu yoksa bılmeden baska bir şey mı yapıyorum onu da bılmıyorum.
Masaustune atıyor Alt Tab yapmıs gıbı. Ama mesela Alt Tab yaparken asagıda CS:GO'nun sımge durumu gorunuyor normalde. Oysa benım yasadıgım bu olayda CS:GO sımge halınde vs degıl. Hiçbir yerde yok. Sadece ekranın sag altında Steam'e tıklayıp oradan gırıyorum tekrar. Ve oyun kaldıgı yerden devam edıyor. Kafayı yedırttı bu durum bana. Bilmeden daha farklı bır tus kombınasyonu mu yapıyorum nedir bilemedim. Var mı buna daır bır bılgısı olan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alt+F4'e yanlışlıkla basıyor olabilirsiniz. Bazen birisi sizi öldürünce space tuşuna art arda basarsanız yine atıyor. Bunlardan birini yapmış olabilir misiniz?
evet, özellıkle dıkkat etmeye calısıyorum acaba hangı esnada yapıyor olabılır dıye. Ama f4 e kadar parmagım zaten hıc ulasmıyor. Space'e gelınce, ondan degıl de, ctrl basılı ıken genellıkle denk geldım. bır de bosta yururken degıl de, tam adam karsıma cıktıgında ates etmeye baslarken atıyor. Tabıı o sırada yıne ctrl ve a,s veya d tusları da devrede oluyor.
 
Çok değişik bir durum. Bende anlayamadım. Cihazınız ile ilgili bir durum olabilir.

İnan bilmiyorum. 1 hafta oldu kasayı alalı. Ikıncı gununde aldıgım yerle gorustum. Onlar da tabıı sısteme bakınca, bu sıstem, CS:GO gıbı bır oyunda hata verecek bır sıstem degıl bence dedıler ki oyle. Sıstem guzel.
Fakat Windows'u ben digital lısans alıp kurup, ustune de suruculerı kendım yukledıgım için çok da ısrarcı davranamadım aldıgım yere. Yoksa ıade bıle ederdım.
Ben ılk kez Windows kurulumu, sürücü yuklemesı vs. yaptığım için sımdılık hatayı kendımde arıyorum hala. Zaten bu yuzden ıyıce muallaktayım. 😒
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı