CS:GO "mekan başlatılıyor" ekranında atıyor

surafu

Hectopat
Arkadaşlar mirage hariç oyuna girerken "mekan başlatılıyor" kısmında donuyor ve birkaç saniye sonra oyundan atıyor. Her gün rekabetçi girmeyi deniyorum ama maça bağlanamadığım için ban yiyip duruyorum.

Sistem özellikleri:
Anakart: H110M-C ASUS.
RAM: Corsair Vengeance CMK32GX4M4A2400C16 (8 GB)
Depolama: Team T253LE240G (240GB) SSD.
İşlemci: Intel Pentium CPU G4560 3.50GHz (4cpus)
Ekran kartı: AMD Radeon RX 470 Graphics (4 GB)
Power Supply: FSP FSP700-60AHBC 700W.

Denediğim yöntemler:
Oyun dosyalarını doğruladım.
Driver güncelledim.
Sil yükle yaptım.
Steam sil yükle yaptım.
"Video" isimli metin belgesi içerisindeki satırı 0 yaptım (internetten görmüştüm)
Bilgisayar kapat aç yaptım.
Modem kapat aç yaptım.
RAM'i farklı slota taktım.

Ben bezdim artık ne rank kaldı ne keyfim kaldı çözemezsem envanteri satıp oyunu bırakmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
opera virüslü opera yı sil
tarayıcıdanmı indirdiniz yoksa steam denmi
benim pc nin donanımıyla hemen hemen aynı ama hatta belki daha kötü ama baya baya csgo yu ultra ayarlarda oynatıyo
1-)Opera nın virüslü olduğunu nereden çıkarttın ?
2-)Çözüm önerin yoksa neden yorum yapıyorsun. Konu başlığı sistem karşılaştırması veya önerisi değil.

Sadece rekabetçi girerkenmi oluyor yoksa basit eğlence ölüm maçı ya da topluluk sunucularında da oluyor mu? Ayrıca görüntü ayarlarınız nasıl?
Her harita ve modda oluyor (atölye haritalarını denemedim)

Şöyle söyleyim dust2 haritasına girerken "mekan başlatılıyor" kısmında atıyorsa, inferno haritasında "veriler yükleniyor" kısmında atıyor.

@surafu bazen benim de başıma geliyor. Mapi bulduğu an Alt Tab yaparak masaüstüne dönüyorum. Oyuna giriş sesini aldıktan sonra tekrar oyuna dönüyorum. Bir de şöyle bir şey var. Kendi tecrübem tam ekran pencereli mod ile tam ekran modunda değişiklik gösteriyor. Çözünürlüğü değiştirin ekran modunu değiştirin. Bir de atölye haritalarını bir deneyin. Biraz değişik bir problem.
Bir de eskiden var mıydı bu?
+cl_forcepreload 1
Şöyle bir kod var. Mapleri önceden yüklüyor bir deneyin.

Son düzenleme:
@surafu bazen benim de başıma geliyor. Mapi bulduğu an Alt Tab yaparak masaüstüne dönüyorum. Oyuna giriş sesini aldıktan sonra tekrar oyuna dönüyorum. Bir de şöyle bir şey var. Kendi tecrübem tam ekran pencereli mod ile tam ekran modunda değişiklik gösteriyor. Çözünürlüğü değiştirin ekran modunu değiştirin. Bir de atölye haritalarını bir deneyin. Biraz değişik bir problem.
Bir de eskiden var mıydı bu?
+cl_forcepreload 1
Şöyle bir kod var. Mapleri önceden yüklüyor bir deneyin.

Konuyu açmadan 1 hafta öncesine kadar böyle bir hata yoktu. Bir anda ortaya çıktı.
Kodu konsola mı yoksa başlatma seçeneklerine mi yazıyorum.

Konuyu açmadan 1 hafta öncesine kadar böyle bir hata yoktu. Bir anda ortaya çıktı.
Kodu konsola mı yoksa başlatma seçeneklerine mi yazıyorum.

Başlatma seçeneklerine yazın. Yeni gelen bir güncellememi sebep oldu acaba? 2 hafta önce ufak bir güncelleme geldi diye hatırlıyorum. Oyunuda silip yüklediniz çok enterasan bir durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı