CS:GO mermi gitmiyor

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO mermi gitmiyor.
CS:GO'da adamın arkasına geliyorum M4A1S ile kafasına 3 mermi sıkıyorum ölmüyor beni fark ediyor o vurana kadar 1 şarjör boşaltıyorum ölmüyor sonra AK-47 ile 1-2 tane sıkıyor ölüyorum bir bakmışım verdiğim hasar 27 neredeyse tüm düşmanlarda böyle oluyor.

Büyük ihtimal mermiler kafaya tutmuyor ya da 1 tutuyor ve adamda kask olduğu için canı kalıyor. Ama anlattığınıza göre tutmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cross büyüktür belki.

Ben kendime özel bir cross hazırladım. İçi geniş, ortasında nokta var. Hangi silah ile spray atarsan atayım, adamın kafasını ya da vücudunu o boşluğun içinde tutsam yeter.

Ayrıca uzaktan uzağa kaldığım durumlarda ise direkt noktaya odaklanıyorum.

Çok kullanışlı bir cross

Sen de kendine güzel bir cross ayarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya çözüm yazsanız iyi olurdu, başlatma seçeneklerine -tickrate 128 kodunu eklerse sorunu çok yüksek ihtimalle çözülecektir.
Ne alaka bu sadece botlarla açtığın sunucunun 128 tick olmasını sağlıyor.
Bence adam görünce heyecan yapıp vuramıyorsunuz hassasiyetinizi biraz düşürmenizi öneririm.Edpi nız 1200-1400 civarı olursa güzel olacaktır sonrası zaten practice.

200 ping çok yüksek bir değer. En fazla 150 olması lazım güzel bir şekilde oynamak için. Telefonunun internetini bilgisayara bağlamayı dene. 4.5G ise en fazla 70-75 ping alacaksın. 2 Maç 1 GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…