CS:GO sıktığım mermi adama gitmiyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

350601

Hectopat
64 tick sunucularda oynuyorum 128 ticke geçemedim ya da 128 tick gelmedi bilmiyorum ama sıktığım mermi adama gitmiyor adam 2 metre önümde eğilip sıkıyorum harekette etmeme rağmen adama 1 tane bile vuramıyorum düzeltiyorum vurulmuyor.

2M önündeki adamı vuramıyorsa yapılması gereken belli başlı oyun modlarını oynamak zorunda.

1- Surf günde en az yarım saat 1 saat arası surf yapsın ki mouse hakimiyetini eline alabilsin.

2- Orta derece bir DM sunucusunda aim çalışsın. Ve mümkünse 128 tick olsun.

Bayadır oynuyorum ve silah tepme vs hakimiyetindeyim rekabetçi modlarda başkalarını izliyorum ve adam uzaktaki adamı sprey atarak öldürüyor ben adama yavaş tıklayarak öldüremiyorum adamı vurduğumdan eminim özellikle AWP ile adama 3 kez vurduğumu bile gördüm.
Bu durumun pek çok nedeni var.

-Ping
-Düşük FPS
-Rate ayarları
-Düşük FPS
-Düşük FPS
-Düşük FPS
-Ping
ve
-Ping
fps im 50 60 arası oluyor pc im pek iyi değil bu fps aralığında pek sorun olcnı sanmıyorum pingim max 90
@350601 her silahın kendine has "spray pattern" i var. Yeni başladıysanız adam vuramamanız normal. Silah sekmelerini ve aiminizi çalışarak birkaç ayda kendinizi yeterli düzeyde geliştirebilirsiniz.

Sprey tepme konusuna hakimim hem bu durum AWP de de oluyor ak de veya m4'de oluyor neyse de awpde de olmaz örneğin bir kez AWP ile adama 3 kez vurdum ölmedi (vurduğuma eminim)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı