CS:GO mu Valorant mı?

Oyun önermekte, savunmakta suç olmuş artık. Bir Valorant önerdim diye sürekli "gülücük" atıyorsunuz, komik olan bir şey varsa söyleyin? Fikir belirtiyorum hemen "gülücük" ya da "kızgın" ifadesi atıyorsunuz. CS:GO eksiklerini söyledim ve o eksikler yüzünden Valorant dememe rağmen yine "gülücük" atmaya devam ediyorsunuz. Cidden fanboyluk yapıyorsunuz.
Takma onları eksikleri kabullenemiyorlar.

Cs yi hileden dolayı kötülemenin manası yok. Valorantta aynı rengin sadece laciverti. Çok fazla hile var. Muazzam derecede hatta. Cs godaki gibi bariz belli değil sadece. Yüzde 80 90 Aim asist kullanılıyor. ( Hile kullananlar öldürülmüyor diye birşey yok arkadaşlar bazı arkadaşlar hileye öyle bakıyor. Sen dikkatini gözlerini yorarken kendini paralarken adam sadece mouseyi sana yaklaştırıp taramaya çalışıyor aim asist senin çabaladığın herşeyi yerine getiriyor )

Eger FPS oyunalrinda yeniysen Valorant daha cok eğlendirebilir ama Valorant'ta P3 CS de de cift keleşe cikmis biri olarak söylüyorum CS vuruş hissiyatı yurume hareket mekanikleri silah çeşitliliği gibi cogu konuda 1 değil 3 4 tik daha iyi Valorant'ta sıktığın silah sıkıyor gibi hissettirmiyor CS'den sonra CS de hileler cok olması sikinti onunda çözümü FACEIT FACEIT'in hile engelleyicisi valorantinkine bin basar yani basit bir oyun oynayıp sadece takilmak istiyorsan Valorant basla ama cidden oynican ve keyif almak istiyorum diyorsan kesinlikle CS.

CS:GO Valorant da oynuyorum ama CS her türlü. Bir kere mekanikleri Boost olayı vs. Valorant'dan çok daha iyi ve gerçekçi. İkincisi daha yetenek bazlı ve cidden bu oyuna emek verenlerin ön plana çıktığı bir oyun. Bomba kullanımı, spray atma, aiming, movement vs. Valorant'ın önde olduğu konular AC sistemi ve sunucuları. Ayrıca Valorant'ın çok kanser bir kitlesi var her üç maçın en az birinde troll geliyor kitlesi daha çok çocuklara hitap ediyor olmasından dolayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı