CS:GO mu Valorant mı?

CS seçkin hesap olayından sonra Valorant başladım ama CS bence daha iyi.

Aga alanın varsa ikisi de kalsın bilgisayarda canın ne zaman istiyorsa oyna birini oynuyorsun diye diyerini silmek zorunda değilsin.

Aslında buna diyebileceğimiz bir şey yok. Hangisinden daha çok zevk aldığınızı bilemeyiz. Hangisinde daha iyi olduğunu bilemeyiz.

2 oyunda da aimim ortalama. Valorant'tan CS'ye göre daha fazla keyif alıyorum. Toxic Ruslar gelmiyor en azından maça, Valorant'ta genelde pre olarak girdiğimizden pek fazla gelmiyor toxic, zaten Sage mainim can istemekten başka bir şey yapmıyorlar.

Aga alanın varsa ikisi de kalsın bilgisayarda canın ne zaman istiyorsa oyna birini oynuyorsun diye diyerini silmek zorunda değilsin.

Alanım var da aimine alışınca bir oyunun diğerine geçince elim tutmuyor.

Kesinlikle CS:GO. Valorant'a başlamadan önce Polonya'lı veletler, sarhoş Ruslar çok kanser derdim. TR serverinde Valorant oynadıktan sonra Polonyalıları Rusları mumla arar oldum. Allah kitap söven mi dersin. Silah atmadık diye maçı salan mı dersin. Düellocu oynuyorum diye spikeyi baseye atıp giden mi dersin. Kesinlikle CS:GO candır.

Tamamen isteğe bağlı bir durum. Bana göre CS:GO'nun en ama en büyük artısı eşya pazarı. İstediğimiz görünümle oynayabiliyoruz ve aldığımız zaman satabiliyoruz. Kasa açılımı olsun, oyun sonu ödülleri olsun, nadiren gelen operasyonlar olsun, çok çok daha eğlenceli geliyor bana bunlarla birlikte CS:GO. Ha Valorant'a gelecek olursak, grafikleri CS:GO'dan tamamen bağımsız, bir FPS oyunu değil de tam hatırlayamadım ama böyle arcade oyun havası veriyor. Savaşasım gelmiyor yani Valorant'a girince. Artı olarak görünümleri sadece alıyorsunuz, asla satamıyorsunuz, aşırı berbat hatta tabiri caizse salakça bir durum. Sonuç olarak tamamen size kalmış, iki tarafta nihayetinde bir FPS oyunu ya da FPS oyunu olarak geçiyor, hangisi daha eğlenceliyse ona yönelin. Rütbe sistemini kafanıza takmayın, CS:GO'nun normal rekabetçi rütbesi pek önemli değil eğer ciddi oynayacaksanız çünkü FACEIT var ve daha önemli. Valorant'ta ise önemli mi açıkçası pek bilmiyorum ama sistemi güzel. Evet, tamamen size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…