CS:GO mu Valorant mı?

Tamamen isteğe bağlı bir durum. Bana göre CS:GO'nun en ama en büyük artısı eşya pazarı. İstediğimiz görünümle oynayabiliyoruz ve aldığımız zaman satabiliyoruz. Kasa açılımı olsun, oyun sonu ödülleri olsun, nadiren gelen operasyonlar olsun, çok çok daha eğlenceli geliyor bana bunlarla birlikte CS:GO. Ha Valorant'a gelecek olursak, grafikleri CS:GO'dan tamamen bağımsız, bir FPS oyunu değil de tam hatırlayamadım ama böyle arcade oyun havası veriyor. Savaşasım gelmiyor yani Valorant'a girince. Artı olarak görünümleri sadece alıyorsunuz, asla satamıyorsunuz, aşırı berbat hatta tabiri caizse salakça bir durum. Sonuç olarak tamamen size kalmış, iki tarafta nihayetinde bir FPS oyunu ya da FPS oyunu olarak geçiyor, hangisi daha eğlenceliyse ona yönelin. Rütbe sistemini kafanıza takmayın, CS:GO'nun normal rekabetçi rütbesi pek önemli değil eğer ciddi oynayacaksanız çünkü FACEIT var ve daha önemli. Valorant'ta ise önemli mi açıkçası pek bilmiyorum ama sistemi güzel. Evet, tamamen size kalmış.

Kafa dağıtmalık giriyorum genelde. Gece canım sıkılıyor 1-2 el Valorant atıp müzik dinlemeye geçiyorum.

Kafa dağıtmalık giriyorum genelde. Gece canım sıkılıyor 1-2 el Valorant atıp müzik dinlemeye geçiyorum.
Öyleyse kesinlikle ama kesinlikle CS:GO derim. Valorant diyecek olan ya fanboydur ya da artık hayal gücünüze kalmış :D Çünkü kafa dağıtmalık değil Valorant. Toksik kitlenin kalbi resmen.

TF2'de Prime gibi bir saçmalık var mı? Yoksa deneyebilirim :).
TF2 de güzel ama işte o botlar çok can sıkıyor. Premium aldım ve parasını geri çıkardım anında bir yol ile, tam hatırlamıyorum ama bir oyun alınca iki ödül veriyor ve satınca parası çıkıyor Premium ücretinin. Tabii Premium aldıktan sonra yapılmalı bu işlem :D Oyun gerçekten güzel ama biraz fazla oynamanız gerekiyor, çünkü şu an oynayanlar halihazırda iyi oynayan oyuncular, çok zorlanırsınız ama eğlenirsiniz de oyunu anlarsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı