CS:GO mu Valorant mı?

Milyon tane konu açılmış artık yeter şu konular kabul edilmesin. Soruya geleceksek CS:GO 3'e katlar yer Valorant: Fortnite.

Kafa dağıtmalık giriyorum genelde. Gece canım sıkılıyor 1-2 el Valorant atıp müzik dinlemeye geçiyorum.

Kafa dağıtmalık giriyorum genelde. Gece canım sıkılıyor 1-2 el Valorant atıp müzik dinlemeye geçiyorum.
Öyleyse kesinlikle ama kesinlikle CS:GO derim. Valorant diyecek olan ya fanboydur ya da artık hayal gücünüze kalmış Çünkü kafa dağıtmalık değil Valorant. Toksik kitlenin kalbi resmen.

cs ve valorant ayrı valorantta güçler yok ama cs de silahlar aynı değil

TF2'de Prime gibi bir saçmalık var mı? Yoksa deneyebilirim .
TF2 de güzel ama işte o botlar çok can sıkıyor. Premium aldım ve parasını geri çıkardım anında bir yol ile, tam hatırlamıyorum ama bir oyun alınca iki ödül veriyor ve satınca parası çıkıyor Premium ücretinin. Tabii Premium aldıktan sonra yapılmalı bu işlem Oyun gerçekten güzel ama biraz fazla oynamanız gerekiyor, çünkü şu an oynayanlar halihazırda iyi oynayan oyuncular, çok zorlanırsınız ama eğlenirsiniz de oyunu anlarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…