CS:GO mu Valorant mı?

Valo çünkü oynaması zevkli bu yüzden daha popüler insanlar sadelikten sıkıldı artık skill kullanarak oynamayı daha çok seviyorlar böyle olmayanlarda var tabi ama ben genelleme yaptım

Reis Tr serverinde oynarsan mumla ararsın tabi git bi frankfurt gir londra sunucusu gir 50 maçta girsen ne toxic ne polonyalı ne rusyalı gelir bi dene

Valorant'ın onu daha açık ama en çok hangisinden keyif aliyorsan onu oyna.

Bayağıdır Valorant oynamıyordum. Geçenlerde bir gireyim dedim. Neyse dereceli maça girdim, birkaç round geçti sonra "Hata kodu XXX" deyip oyundan attı. Ne saçma sistem bu yahu. Sinirlendim ben de, tekrar girmedim oyuna. Sonra bir baktım 1 hafta ban.

FACEIT ücretsiz. Ücretli üyeliği de var ama para israfı.

Şuna bir açıklık getireyim. FACEIT'in ücretli üyeliği para israfı falan değil. Aylık 60 galibiyet olunca 20k FACEIT puanı veriyor, turnuvada 1. olunca da 12K. Ben ikisini de yaptım gayet 32K FACEIT puanımı aldım. FACEIT puanıyla ne yapılıyor dersen CS:GO'da skin, Steam kod, Riot points ve birçok daha şey. 32K puanla 24 dolarlık desen aldım. Yani 4K puan 3 dolara denk geliyor denenebilir. Eğer hala para israfı olduğunu düşünüyorsan tamam. Üyelik de 55TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…