CS:GO nasıl halen oynanıyor?

Ben hileleri göz ardı ederek mg 1'e çıktım ve bugün girdiğim bütün maçlara hile gelmesi sebebiyle CS'ye artık ara verip Valorant'a geçtim. Artık sadece arada sırada arkadaşlara öylesine girmek için oynayacağım. Envanteride sattım VP çekmeyi düşünüyorum 300 TL'lik.
 
Hile dolu olduğu halde halen Steam'de günlük en çok oynananlarda birinci sıradan düşmüyor. Üstüne en yakın rakibine iki kat fark atıyor. Bunun nedeni CS:GO gibi bir popüler FPS oyununun olmaması mıdır?


Ücretsiz sürümle oynuyorsanız hile gelmesi normaldir. Senelerdir oynarım taş çatlasın 1-2 defa hileci arkadaş gördüm. Karşı takımı uyarınca takımdan atmışlardı.
Kültür meselesi. Counter bir dönem insanların hayatına iz bıraktı. Bu hayatta unutulan değil iz bırakan olacakmışsın. Diğerleri günü gelince unutulacaklar.
 
Böyle demek yanlış. Ama her öldüğü kişiye hile diyen de var. Onları da saymak lazım.
Tabii hocam öyle diyen de var ama cidden son zamanlardaki en çok hile sayısı GO ve Warzone oyunlarında. Özellike CS:GO. Ya hocam yemin ederim size çok samimi diyorum bak, bundan 1.5 ay önce 2 tane Türk mevlana açmıştı karşıma LEM elosunda profillerine bu gün baktım adamlar HALA ban yememiş yahu. Hani az buz da değil birisi neyse 20 öldürme sayısı felan vardı ama diğerinin 50 civarı bir şey idi. VAC banı geçtim nasıl ola ki overwatch sistemine yakalanmadı? :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı