CS:GO nasıl halen oynanıyor?

İşin daha da üzücü kısmı KOSKOCA VALVE hileleri engelleyemezken 3.parti yazılım kullanılan sunucular (FACEIT) çok yüksek ihtimal ile hileleri engelleyebiliyor. Neymiş? İsteyen engeller efenim.
Evet uğraşan engeller, uğraşmayan da MSI AfterBurner’ın FPS göstergesini 3. parti sayıp sadece onu engeller tabii.

Hocam tepki görmesinin nedeni hani dediğim gibi oyuncular bıktı artık. Hileler için bir güncelleme bekliyorlar. İlk önce oyuncuları Source 2 sızıntıları ile umutlandırdılar sonra iptal ettiler. Sonra bu kırık diş güncellemesi yaptılar. Ama yine hileler ile ilgili zerre güncelleme kalıntısı yok. Daha sonra (aradan 4 ay kadar galiba belki daha fazla) kırık diş bitince haliyle 1gb update geldi ki oyuncular heveslendi arada kıyıda belki hileler ile ilgili güncelleme gelir diye. Oda olmadı. Aksine dalga geçermişçesine tavuk görünümünü değiştiriyorlar.

Bunlarda haklısınız hocam. Gönül ister ki adam gibi VAC sistemi güncellemesi, 128 tick sunucu desteği, Source 2 vs. gelsin. Ne yapalım, her ne kadar hile olsa da Valve bu oyunun oynanmaya devam edeceğinin farkında. O yüzden bu kadar rahat davranıyor. Oyunun akıbetini göreceğiz artık zaman geçtikçe.

Vallahi hocam rahat 2 haftadır oynamıyorum. O kadar rahatım ki anlatamam size. Normalde inanılmaz odaklanıp (try hard) oynarım ben. 2 hesabım var idi ayrı ayrı birisi lem birisi suprem. Ama artık rankları falan umrumda bile değil. İsterlerse unrank yesin. Oynamyacağım :D sağlığım daha önemli.

Geçen maç gireyim dedim. Bizim takımın rankları MGE. Hepsi MGE. Karşıya 1 tane LE, 1 tane LEM geldi geçen maçta. Oyunun tek hile sistemi değil rank eşleştirmesi de bozuk.

740 saatim var oyunda ve çok haklı isyan. Artık neredeyse her rekabetçide hile geliyor. Üstelik seçkin olmama ve nova keleş elo olmama rağmen. Oyun çok zevkli. Temel eksiklik olarak Türkiye sunucusunun olmaması ve 64 tick ile oynanması. En büyüğü zaten belirtilen gibi hile dolu olması.

Hepinizin tartışmaları ve konuşmaları boş. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Eğer bir insan CS:GO'dan zevk alıyor ise o oyun onun için iyidir. Diğeri sevmiyorsa onun için o oyun kötüdür. Bitti. Yok hileymiş, zartmış, zurtmuş... Valorant'ı betadan beri oynayan biri olarak söylüyorum, Valorant'ta da CS kadar olmasa hile var. En başta bu cüreti gösteren e-sporcular var. Artık lütfen oyunları birbiri ile kıyaslamayı bırakın. Herkes kendi zevk aldığı oyunda kafasına göre oynasın. Niye kutuplaşıyorsunuz ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı