CS:GO Nasıl İyi Oynanır?

1999 senesinde ilk çıktığı zamandan bu yana oynadım Counter fakat bir ay önce hileden gına geldiği için 19 yıldır oynadığım oyunu bıraktırdılar bana. Hatta forumdan bir üye nasıl olsa ucuz CS istedikleri kadar banlasınlar yazmıştı.

Yazık etmeyin kendinize gidip başka oyun oynayın.
 
Mouse, klavye ve monitörün yeteneğini kısıtladığını düşündüğün an yükseltebilirsin fakat yeteneğe hiçbir etkisinin olduğunu düşünmüyorum.
 
En önemlisi doğuştan gelen yetenek hocam. Bir de daha önce hiç bir cs sürümü oynamadıysanız fazla bir şey yapamazsınız. İyi oynayan kişilerin çoğu CS 1.5 veya 1.6'dan gelmedir büyük ihtimal
 
İlk okul zamanlarımda arkadaşlarla internet kafede 5v5 1.6 oynuyorduk sonra yıllar sonra csgo diye birşey çıkmış ona başladık ilk bi 6 7 ay silver 5 ve nova 1 arasında geziyordum. sonra sonra öğrendik bizde şuan Lem olarak duruyor hesap girmiyorum bile eski tadı yok. Ne kadar zamandır oynuyorsun bilmiyorum ama birden olacak birşey değil sonuçta. zamanla geliştireceksin kendini. Atolyeden bol botlu harita indir sürekli bot vur yada ölüm maçı gir sürekli oralarda takıl.
 
Global olmak için yapacağınız şeylerden ufakça bahsedeyim.Öncelikle en azından LEM olana iyi kadar bir takımınız olmalı, söz dinleyen gerekli şekilde dağılım yapan. Sizin yapmanız gerekenlere gelirsek kesinlikle haritaları ezberleyin, tüm spotları ve pickleyeceğiniz alanları öğrenin. Karşı takımı çözmeye çalışın, bomba taktikleri, fakeler vs. ile karşı takımın aklını karıştırın domine edin. LEM rütbesine ulaştığınızda tek girebilirsiniz, genelde aklı başında oyuncular var. Ekran ayarları olarak 4:3 tavsiyemdir. Training haritalarında aim için en az günlük 200 bot vurmanızı tavsiye ederim. Spray atamıyorsanız 3'lü kafaya doğru burst fire için kendinizi alıştırın.
 
En önemlisi doğuştan gelen yetenek hocam. Bir de daha önce hiç bir cs sürümü oynamadıysanız fazla bir şey yapamazsınız. İyi oynayan kişilerin çoğu CS 1.5 veya 1.6'dan gelmedir büyük ihtimal
Kusura bakma ama bu kadar da saçma bir yorum olamaz. Doğuştan gelen yetenek nedir ya ? FPS tarzı basit bir silah oyunundan bahsediyoruz, düzenli olarak 3 ay oynasa bile iyi yerlere gelir. Kaldı ki doğuştan demişsin inanılır gibi değil :)
 
Bol bol aim çalış ama unutma scream bile tek başına çıktığında ölüyor. Kendini taktiklerde geliştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekipman falan bos is su seviyede. Bak simdi sana oyle bir oneri yapacagim ki bu oneri seni PRO oyuncu yapacak.

Botlu bolum kur seviyeyi en zor olarak yap. 3 vs 3 yap. 1 ay da PRO olursun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı