CS:GO neden hilesiz oyun için para istiyor?

Sağlam bir bütçeyle tüm serilerin 3'ünü çıkarma olasılıkları (l4D, hl gibi) benim düşüncem Source2'yi tam Valorant'ın yayınlanacağı gün(galiba 3-4 Haziran) duyuracaklarıydı ama olmadı. Topluluk ıvır zıvırları yüzünden geçemediklerini söylüyorlar. Ben olsam kim takar bunu der Source2'ye geçerdim fakat Valve son operasyonda HL3'ün geleceğini aynı operasyon görevlerinde oyun içinde gösterdi. HL3 geldiğinde belki oyun modunda yeni bir CS sunarlar CS:GO'nun son oyunumuz başka çıkmayacak hep buna güncelleme gelecek dediklerine pek inanmıyorum. Her ne kadar espor arenalarında çok başarılı oyun olsa da bir yerden sonra güncelleme almaz. Valve parayı sever bu yüzden yeni oyun veya Source2 çıkması olası. CS anlık 700k oyuncuya geriledi 700kdan aldığı para eskiden aldığı paraya göre az değirmen akıyordu şu an damlıyor. Valve başarılı er ya da geç tekrar eski konumunu alacaktır.

Ücretli bir oyun ne var bunda? İlk kez mi ücretli FPS oyunu görüyorsunuz 🙂
Oyunun paralı olması sorun değil. İsterse 200 TL olsun. Hilesiz bir oyun ortamı sunmak amacıyla para istemesi komik bir durum. Açığı kapatmak yerine kolaya kaçmak bu.

- Oyunda hile var.
+ Overwatch ile daha temiz hale getirin.
- Hani oyunu siz yaptınız falan?
+ Prime hesap ile hileye son!
- Şaka?

Son düzenleme:
Öyle bir oyun düşünün ki hilesiz olsun diye para ödüyorsunuz ve buna rağmen hileler bitmiyor, sadece azalıyor. Nasıl olsa oynanıyor diye Source 2 oyun motoruna geçmiyor ve artık geçmesi de imkansız bir hale geliyor. Toksik oyuncu kitlesi bir yana, hileden para kazanan tayfa diğer yana.

Şimdi hemen yorumlarda ölümüne CS:GO savunanlar çıkacak. Arkadaşlar vakti zamanında ben de çok savundum oyunu ama artık savunacak bir tarafı kalmadı. Bu kadar çok oynamasının yegane sebeplerinden biri, en kötü sistemde bile oynanabilir olmasıdır. Oyun mekaniği vs. lafım yok ama yeter yani. Para kaybını geçtim, boşa zaman kaybı.

Zamanında seçkin hesap, operasyon bileti, bıçak skin ve daha fazlasına para yatıran biri olarak yazdım bunları.

Para versen bile hileli.

Çok haklısın. Senelerdir Source 2'yi bekliyoruz, hâlâ haber yok. Tembel şişko kendine para gelmesi için kısa bir yol bulmuş. Hileleri engeller mi derseniz, engeller. Ama bu şekilde olmamalıydı. CS yayınları yapmayı düşünüyordum, izlenmeyeceği için başka oyun arayışına girdim. CS'de bıçak almak istiyorum, şu olanlar yüzünden oyuncu sayısı her an düşebilir ki zaten düştü de. En son gelen hile korumasından sonra günlük oyuncu sayısında 400.000 kişi gibi bir düşüş oldu. Yakın zamanda girecek maç bile bulamayacak olmamdan korktuğum için, bıçak alınır mı, alınmaz mı bir karar veremedim.
Dünyanın en komik olmayan fıkrası CSnin oyuncu sayısı düşmedi, aksine arttı.

Aynen kanka CS'nin oyuncu sayısı düşemez zaten, böyle bir şey mümkün değil. Bir kere istatistiklere baksaydın da öyle konuşsaydın keşke, bir cümle ile felaket derecede boş yapmışsın.

Şu an düşüşte olmasının sebebi operasyon bittiği için ve gayet normal bu sene yine operasyon geldiğinde 1 milyonu bile bulur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı