CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.396
En çok düşük eloda var hileler. xD
Seckin olmayan hesapta bile DMG'den Supreme'e kadar sadece bir kac tane hile geldi. Supreme'den sonra 5 taneden 2 tanesinde hile geliyordu. Neden silver eloda gidip ban yemek ugruna hile acsin? Acabilir tabii ki ama cogunluk acmaz, eline bir sey gecmiyor cunku. Genellikle herkes yeni hesap aciyor, yeni hesaplar da silver elodan baslamiyor zaten. Yanlisim varsa duzeltin.
Hayır, seçkin hesap.
E o zaman okuma yazmaniz yok, hocam? Ben zaten seckin hesapta gelen hilelerden bahsetmiyorum, ki yukaridaki mesajlari okusaniz oyunun anti-cheat sisteminin ise yaramadigini, ise yarayan seckin eslestirme sistemi oldugundan bahsettim. Ve buna "hilesiz oyun oynamak icin neden ucretsiz bir oyuna para veriyorum veya 21 levele kadar surekli hilelerle oynuyorum?" gibi bir sey ekledim.
Benimle ayni seyi savunuyorsunuz zaten. Gerginlik yaratmaya gerek yok.

Yazının kısaca özeti: Evet abi CS:GO hakkında hiçbir fikrim yok sadece her HS yediğimde ağlamayı ve hile demeyi biliyorum. Silver 2'yim ve güven faktörü hakkında hiçbir fikrim yok.
DMG'yim, Valorant Immortal'ıyım, 80 Saat CS:GO'lu steam hesabında bir kez olsun hile açmadım, hep trust modda oynadım, buradan şunu çıkarıyoruz:

Senin özetleme yeteneğin berbat.

Seckin olmayan hesapta bile DMG'den Supreme'e kadar sadece bir kac tane hile geldi. Supreme'den sonra 5 taneden 2 tanesinde hile geliyordu. Neden silver eloda gidip ban yemek ugruna hile acsin? Acabilir tabii ki ama cogunluk acmaz, eline bir sey gecmiyor cunku. Genellikle herkes yeni hesap aciyor, yeni hesaplar da silver elodan baslamiyor zaten. Yanlisim varsa duzeltin.

E o zaman okuma yazmaniz yok, hocam? Ben zaten seckin hesapta gelen hilelerden bahsetmiyorum, ki yukaridaki mesajlari okusaniz oyunun anti-cheat sisteminin ise yaramadigini, ise yarayan seckin eslestirme sistemi oldugundan bahsettim. Ve buna "hilesiz oyun oynamak icin neden ucretsiz bir oyuna para veriyorum veya 21 levele kadar surekli hilelerle oynuyorum?" gibi bir sey ekledim.
Benimle ayni seyi savunuyorsunuz zaten. Gerginlik yaratmaya gerek yok.
Arkadaş hile yok demiş bende katılıyorum dedim, bulaşan sizdiniz.

İlk olarak konu sahibi bu konuyu açtığında hesabı seçkin değildi, şu an seçkin hesap mı değil mi bilmiyorum. Oynama süresi de azdı, karşısına hile gelmesinin başlıca sebebi bu. Dediğiniz gibi hilenin tespiti için birçok şey yapılabilir. Demoyu izlemek gibi. Ama bir kişinin hile olup olmadığına karar vermek için demoyu izleyemek güzel bir yoldur, fakat kesin kanıya varamazsınız. (Bariz aimhack, spinbot tarzı hileler dışında.) Bunlar dışında movementı kötü ama peek tarzı, aimi iyi olan oyuncular da var. Böyle bir sürü arkadaşım var. Hile muamelesi yapılan.

İkinci olarak karşımıza daha düşük rank ortalamasında takım gelebileceğini biliyorum. Fakat şahsen benim karşıma hiç daha düşük ortalamada takım gelmedi. Kendi adıma konuştuğum için anlatım sıkıntısı oldu biraz, uyarınız için teşekkür ederim. Size de iyi forumlar :)
Anlatım sıkıntınızı farkettiğim için yanıtlamıştım ben de :) Yanlış anlaşılmadığım için çok sevindim çünkü o cümleleri (fazla ofansif gibi gözüken cümleler) başka nasıl yazabilirim bulamadım. Anlayışınız için çok teşekkürler :)

Hileler bile başlı başına yeter. Yok şu rütbeye gel yok para ver yok hesabını 21 seviyeye çıkar yok girdiğin kişilere dikkat et yok FACEIT veya ESEA al. Kim uğraşacak bunlarla ya?

İyi ki VALORANT çıkmış. Özellikle hile konusunda harikalar. Belki rekabet olursa CS düzelir biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı