CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.396
Oyunda bu kadar fazla hile olmasının nedeni oyunun oyun motoru dosyası kodu yayınlandı bu yüzden VAC ne kadar güçlü olursa olsun yine de karşılaşacaksın, abisi TF2'de aynı kaderi yaşıyor, oyunun oyun motoru dosyası yayınlandıktan sonra hileci sayısı oyun başı 6 kişi oldu. Yani CS'de hile var diye ağlama. Oyun 9 yaşında, eninde sonunda böyle bir saldırıya uğrayacaktı.

Oyunda bu kadar fazla hile olmasının nedeni oyunun oyun motoru dosyası kodu yayınlandı bu yüzden VAC ne kadar güçlü olursa olsun yine de karşılaşacaksın, abisi TF2'de aynı kaderi yaşıyor, oyunun oyun motoru dosyası yayınlandıktan sonra hileci sayısı oyun başı 6 kişi oldu. Yani CS'de hile var diye ağlama. Oyun 9 yaşında, eninde sonunda böyle bir saldırıya uğrayacaktı.
Yine aynı kafada biri, tamam abisi sen sal biz ağlayalım; yapımcının sorumsuzluğunun günah keçisi biz olalım.

Ne olup bittigi beni ilgilendirmiyor, oyunumu hilesiz oynatmak Valve'in gorevi. Yine sacma sapan bahaneler bulup yuceltiyorsunuz oyunu, bravo. Devam edin bu sekilde duzeltir zaten Valve hatasini :D

Gelmiyor kardeşim. Valve'nin en büyük sorunu hile falan değil sizin gibi oyuncular. Hesabınızda sadece CS:GO olursa CS:GO'da az saat oynaman olursa Steam hesabına sadece CS:GO alacak kadar para attıysan tabii ki gelir. Hile her oyunda var. Sadece CS:GO'da değil. Rankım global. Toplam olarak 3 farklı hesaptan 5K saatim var. Steam hesabımın içerisindeki oyunlarının değeri 30k bana global eloda çok nadir denk geliyor. Gelen direk mevlana açan adam. Benden düşüklerle dmg le lemlerle giriyorum. Karşıma benim gibi oyuncular geliyor. Yine hile yok bir şey yok tertemiz oyun oynuyorum. Son 5 aydır toplasan 10 maçıma hile gelmiştir oda lobiden girdiğim insanların güven faktörü ve hesaplarıyla alakalı. 5 aydır 300 maçta 10 hile gelmesini de anlayışla karşılarım :)

Ayıptır sorması Steamını paylaşır mısın 30K'lık oyunlarına bakmak istiyorum.

Oyun normalde paralı bir oyundu ve bedava oldu hayrına iş yapmadığı için de sizden bir şey aldı. Eksik falan değil bu.
Sen CS:GO’nun gelirinin oyunun satın alınmasından geldiğini düşünüyor musun? Oyun hileleri engellemeyince karşılık mı oluyor bu, cidden nasıl bir düşünce yapısı?

Yarın devlet vergileri düşürüp şehirlere terörist sokarsa mesela, sen herhalde:

“Vergi düştü, bunu hak ettik” dersin bu mantıkla.

Haklısın Premium aldığında bile hile geliyor ama ben bırakamıyorum oyunu.
Bırakmak istiyorsanız ban yiyin bilerek, 1 hafta 2 hafta aralıklarla oynamak zorunda kalacağın için alışırsın.
Bu arada oyun valvenin umrunda değil ki oyuncular umrunda olsun.
Ne olup bittigi beni ilgilendirmiyor, oyunumu hilesiz oynatmak Valve'in gorevi. Yine sacma sapan bahaneler bulup yuceltiyorsunuz oyunu, bravo. Devam edin bu sekilde duzeltir zaten Valve hatasini :D
Raporladım, napim yasaktı.

Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “HvH” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (Kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde 😆. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...
Hile hile diye ağlıyacağınıza, prime hesap ile oynarsanız hile gelme olasılığını minimuma düşürürsünüz. Bana bir tane bile denk gelmiyor neden acaba?

Ben anlamıyorum abi her akşam arkadaşlarımla giriyoruz 5 kişi hepimiz prımeyiz hepimizin 1, 2 k saatleri daha maximum 10 hile gelmiştir. Bence cs go nun adı çıktığı için en ufak şüphelenmede hile damgası vurmayın. Tamam mevlanaysa direk hile zaten anlaşılıyor ama bir kere duvar arkası ölünce hemen hile demeyin sırf adı çıktığı için.
Bu oyunu hala oynayan var mı cidden?
Aynen kardeşim cs bitti kimse oynamıyor.

Dosya Ekleri

• 2021.04.02-16.12_01.png
    2021.04.02-16.12_01.png
    346,4 KB · Görüntüleme: 52
Ben anlamıyorum abi her akşam arkadaşlarımla giriyoruz 5 kişi hepimiz prımeyiz hepimizin 1, 2 k saatleri daha maximum 10 hile gelmiştir. Bence cs go nun adı çıktığı için en ufak şüphelenmede hile damgası vurmayın. Tamam mevlanaysa direk hile zaten anlaşılıyor ama bir kere duvar arkası ölünce hemen hile demeyin sırf adı çıktığı için
5 girdiğiniz için daha az geliyor da olabilir.

Arkadaş anladığım kadarıyla demoları izlemiş, ve adamların bot gibi sağa sola baktığını, ancak bir şekilde üstünlük kurup oyunu kazandıklarını söylemiş. Yani bu tanım tam olarak hile kullanımının tanı mıdır da neyse. İstisnalar kusura bakmasın ama bot gibisiniz ve şanslısınız :)
Bir de şu var; düşük rank görmedim diyorsunuz, ancak karşıya yüksek rank geliyor diyorsunuz. E o zaman karşı tarafın rakibi olan ben, karşı tarafa göre düşük rank değil miyim :D Oyun eşleştirmesi genelde aynı rankları arar. Bulamazsa ±1 şeklinde arar. Onu da bulamazda ±2. Bu şekilde devam eder bu. İyi forumlar :)

İlk olarak konu sahibi bu konuyu açtığında hesabı seçkin değildi, şu an seçkin hesap mı değil mi bilmiyorum. Oynama süresi de azdı, karşısına hile gelmesinin başlıca sebebi bu. Dediğiniz gibi hilenin tespiti için birçok şey yapılabilir. Demoyu izlemek gibi. Ama bir kişinin hile olup olmadığına karar vermek için demoyu izleyemek güzel bir yoldur, fakat kesin kanıya varamazsınız. (Bariz aimhack, spinbot tarzı hileler dışında.) Bunlar dışında movementı kötü ama peek tarzı, aimi iyi olan oyuncular da var. Böyle bir sürü arkadaşım var. Hile muamelesi yapılan.

İkinci olarak karşımıza daha düşük rank ortalamasında takım gelebileceğini biliyorum. Fakat şahsen benim karşıma hiç daha düşük ortalamada takım gelmedi. Kendi adıma konuştuğum için anlatım sıkıntısı oldu biraz, uyarınız için teşekkür ederim. Size de iyi forumlar :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı