CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.396
1- Her eloda hile var.

2- Düşük elolar smurf dolu, rank atlamak neredeyse imkansız.

3- Yaptığın şeyler hep aynı. Git adam vur öl.

CS:GO'dan para kazanmayacaksanız oynamaya değmez.

Kusura bakma ama kimse senin gibi saatlerini CS'ye atamak, steam hesabına deli gibi para yüklemek, her ücretsiz oyunu takip etmek ve sıkılacağı oyunlarda saat kasmak zorunda değil lakin bir kişi hile kullanmıyorsa oyun sağlayıcısı ona olabilecek en sorunsuz oyunu vermek "zorunda" bak hile kesinlikle tamamen kaldırılabilir demiyorum yalnız emek vermek "zorunda" oyuncularına iyi bir deneyim vermek için. Yani şu "Steam hesağbın düşüğk, cs oynamağn lazğm, hüğ bana geğlmiyor sağna da geğlmiyordur." kafasından çıkın.
Kendinizle çelişiyorsunuz.

Basbayağı söylemek istediğimi söylemişimi, "bana gelmiyor diye sana da gelmiyor" kafasından çıkın demişim, çelişkiyi göremedim.
Sanirim size geliyor diye herkese gelmiyor anlaminda soylemis ama prime olmayan herkese geliyor.
Ayrica oyunda hile oldugunu anlamak icin bir kisiye birden fazla hile gelmesi yeterli, ama oyunda hile olmadigini anlamak icin bir kisiye hile gelmemesi yeterli degil. Insanlar anlayamiyor ya bir de bunu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı